Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ (26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Ήττα με παράπονα

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ 76

ΙΚΑΡΟΙ 69

Το πικρό ποτήρι της ήττα για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι γεύτηκαν οι Ίκαροι που ηττήθηκαν στον Λαγκαδά από τον τοπικό Ερμή με 76-69. Οι «κυανοκίτρινοι» παρά το γεγονός ότι έχουν χάσει το τρένο της ανόδου προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό στη χτεσινή αναμέτρηση έτσι ώστε να μην δώσουν τροφή για σχόλια παίζοντας για το γόητρο και τη φανέλα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ και η περίοδος έκλεισε 18-17. Το δεύτερο δεκάλεπτο δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Στάθη Καμαράκη. Ο Γιώργος Ασημάκης δέχθηκε αδικαιολόγητη τεχνική ποινή ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο (20-20) και από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα ο Ερμής ξέσπασε αποκτώντας διαφορά 21 πόντων (49-28) με πρωταγωνιστή τον Τρούλιαλη.

Στην επανάληψη οι Ίκαροι μπήκαν φουριόζοι προκειμένου να κάνουν την ολική επαναφορά. Η σερραϊκή ομάδα με στυλοβάτες τους Τοπούζη-Πεχλιβάνη μείωσε κάπως την διαφορά (59-45) αλλά δεν είχε τον Στάθη Καμαράκη στο πάγκο της λόγω του ότι απεβλήθη από τους διαιτητές με δεύτερη τεχνική ποινή χωρίς όμως να επιδείξει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Βέβαια είχε προηγηθεί επεισόδιο μεταξύ Τοπούζη και Δημητριάδη (η αφορμή ήταν ένα φάουλ) και οι άνθρωποι του Ερμή μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο όπου και επικράτησε ένας μικρός χαμός. Μέσα σε όλη αυτή την ατμόσφαιρα την «πλήρωσε» άδικα ο προπονητής των Ικάρων. Στη τέταρτη περίοδο οι «κυανοκίτρινοι» δεν κατέθεσαν τα όπλα και έφεραν τους γηπεδούχους σε πολύ δύσκολη θέση. Τελικά ο Ερμής εκμεταλλευόμενος και τον παράγοντα έδρας πήρε το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνος με 76-69.

Διαιτητές: Σαλαβός-Τζαφλέρης
Τα δεκάλεπτα: 18-17, 49-28 (ημ.), 59-45, 76-69

Ερμής Λαγκαδά (Μπαξεβάνης): Τρούλιαλης 27 (4), Κλουτζός 4 (1), Παρίτσης 2, Μπέλλος 6 (2), Σιώλιος 12, Γκαμούρας 7, Ακεψιμαϊδης 3, Δημητριάδης 15, Παπακωνσταντίνου.

Ίκαροι Σερρών (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 16 (3), Σδράκας 9 (3), Γεωργατζάς 3 Τσανάκας 3, Ασημάκης 15 (3), Παππούδας 7, Τοπούζης 16, Γιαβρόπουλος.

* Την επόμενη Κυριακή 20/4 οι Ίκαροι θα υποδεχθούν τον ΚΑΟΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: