Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΕΚΑΣΑΜΑΘ


Πήρε Τόλιο και Λάφτση το Ρούπελ

Άλλες δύο σημαντικές προσθήκες έκανε το Σιδηρόκαστρο. Συγκεκριμένα στο δυναμικό του σερραϊκού συλλόγου εντάχθηκαν οι: Τόλιος Κώστας και Λάφτσης Γιάννης. Ο Τόλιος θα ξαναφορέσει την φανέλα του Ρούπελ ύστερα από 2 σεζόν. O Σερραίος φόργουορντ είχε αποχωρήσει πρίν από λίγους μήνες από τον Ορφέα Νέου Σκοπού.

Ο Λάφτσης στην περασμένη αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε μέλος του ΚΑΟΔ και έλαβε χρόνο συμμετοχής σε 1 παιχνίδι της Α2 (κόντρα στον ΟΦΗ). Ο 19 χρονος γκαρντ (ύψος 1.92) γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αφού κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε στη συγκεκριμένη διοργάνωση ως καλαθοσφαιριστής των Τιτάνων Δράμας.

Η διοίκηση του Ρούπελ Σιδηροκάστρου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα δρώμενα στο σύλλογο το φετινό καλοκαίρι. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Διατηρήθηκε σχεδόν το σύνολο των παικτών της περσινής περιόδου.

Αποχώρησαν με ελεύθερη μεταγραφή οι παρακάτω παίκτες :

- Τερζής Ελισσαίος στον Πανσερραϊκό και

- Νάκος Ηλίας στην Ηράκλεια (Δεν αγωνίστηκε την περσινή περίοδο)

Αποκτήθηκαν οι :

- Τόλιος Κώστας από Ορφέα Σκοπού

- Ιακωβίδης Χρήστος από Ηράκλεια

- Λάφτσης Γιάννης από ΚΑΟ Δράμας

Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Κώστας Σίσκος, ο οποίος επίσης θα είναι υπεύθυνος του παιδικού τμήματος και των ακαδημιών.

Καθώς ο κορμός της ομάδας παρέμεινε ο ίδιος με παράλληλη ενίσχυσή του θεωρούμε ότι η ομάδας μας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και καλή αγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα.

Βασικός στόχος της ομάδας είναι η ανάπτυξη αθλητών από το τμήματα υποδομής οι οποίοι στο άμεσο μέλλον να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα σε βάθος τριετίας.

Εξαιτίας της εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής συγκυρίας η διοίκηση προκειμένου να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις (από περικοπή ή αναστολή επιχορηγήσεων και χορηγιών) αποφάσισε να κρατήσει αυστηρά συντηρητική πολιτική μειώνοντας τα διαχειριστικά έξοδα στα απολύτως αναγκαία.

ΑΓΣ ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ"

ΦΩΤΟ - ΠΗΓΗ: www.titanesbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: