Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΕΑ

Το Green Basket 2010 προ των πυλών


Για τρίτη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού το τουρνουά Green Basket. Αναμφίβολα το συγκεκριμένο τουρνουά έχει γίνει θεσμός και αποτελεί μια σημαντική αθλητική εκδήλωση με οικολογικές ανησυχίες. Μπροστάρηδες σε αυτή την προσπάθεια είναι ο σύλλογος του Ορφέα Νέου Σκοπού και ο Δήμος Στρυμόνα.

Στο φετινό Green Basket θα λάβουν μέρος 5 ομάδες από διαφορετικές κατηγορίες και ο φίλαθλος κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει δωρεάν όμορφο θέαμα.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, 6.30 μ.μ.: Ίκαροι Σερρών (Α2 Εθνική)- Ελευθερούπολη (Γ' Εθνική).*

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, 5 μ.μ.: Ορφέας Νέου Σκοπού (Α' Κατηγορία ΕΚΑΣΑΜΑΘ) - Ελευθερούπολη.

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, 7 μ.μ.: Τιτάνες Δράμας (Γ' Εθνική) - Καλλικράτεια (Γ' Εθνική)

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, 4.30 μ.μ.: Μικρός Τελικός

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, 6.30 μ.μ.: Μεγάλος Τελικός

* Η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους Ικάρους και την Ελευθερούπολη αποτελεί την έκπληξη του Green Basket 2010. Να σημειωθεί ότι αυτός είναι και ο μοναδικός αγώνας στον οποίο θα συμμετέχουν οι "κυανοκίτρινοι".

Αναφορικά με το Green Basket 2010 o Πρόεδρος του Ορφέα, κ. Χρήστος Γκαβανόζης με δηλώσεις που έκανε στο serresbasket τόνισε τα εξής:

" Είμαι πολύ χαρούμενος που και φέτος αυτή η γιορτή του μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή μας, παρά την οικονομική κρίση που έχει πλήξει την ελληνική κοινωνία. Ελπίζω να δούμε καλό μπάσκετ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Στρυμόνα και τον Δήμαρχο, κ. Βασίλη Κετσετζή όπως επίσης και τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και Αντιπρόεδρο του Ορφέα, κ. Κώστα Γκαβανόζη για την αμέριστη συμπαράστασή τους τόσο στη διοργάνωση του Green Basket 2010, όσο και στην διεξαγωγή του τουρνούα 3x3 που θα λάβει χώρα στις 9-10 Οκτωβρίου, αλλά σχετικά και με τις ενέργειες που έκαναν για τη διαγράμμιση του γηπέδου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: