Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΚΑΣΑΜΑΘ AΝΔΡΕΣ (Α' ΦΑΣΗ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

"Αποκλεισμός με ευτράπελα"











Α.Ε. Κομοτηνής - Ρούπελ Σιδηροκάστρου: 69-65

Δεν τα κατάφερε το Ρούπελ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν με την Κομοτηνή. Η σερρραϊκή ομάδα έπεσε  μαχόμενη και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σημερινός αγώνας ξεκίνησε με 40 λεπτά καθυστέρηση, αφού οι δύο διαιτητές που είχαν ορισθεί για να διευθύνουν το ματς (Ξενικάκης - Μπακάλης) δεν παρουσιάσθηκαν στο γήπεδο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Τελικά, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με άλλο διαιτητικό δίδυμο (Ντούρας - Ζηκίδης), το οποίο δεν ήταν σε μεγάλη φόρμα.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε ισόπαλο (30-30). Στο τρίτο δεκάλεπτο τα ομαδικά φάουλ ήταν 7-1, αλλά το σύνολο του Κώστα Σίσκου δεν τα παράτησε. Στην τελευταία περίοδο του παιχνιδιού η μάχη ανάμεσα σε Κομοτηνή και Σιδηρόκαστρο κορυφώθηκε.

Οι αθλητές του Ρούπελ χρεώθηκαν με αντιαθλητικά φάουλ και τεχνικές ποινές (διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τα εις βάρος τους σφυρίγματα) και έτσι οι γηπεδούχοι άδραξαν την ευκαιρία και έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κώστας Σίσκος με δηλώσεις του στο serresbasket τόνισε τα εξής:

"Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των αθλητών μου. Είχαμε κάποια νεκρά σημεία στο παιχνίδι, αφού ακόμα δεν είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι. Θα δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για το πρωτάθλημα. Είχα πει στους παίκτες μου να μην ασχοληθούν καθόλου με τους διαιτητές, αλλά τα παιδιά δεν άντεξαν με την όλη κατάσταση".


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: 69-65

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ: 72-68

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ - ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ: 64-46

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: 60-64

ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ - ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: 68-56 (56-56 κ.α.)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: (25/9)

Δεν υπάρχουν σχόλια: