Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Δια χειρός Ασημάκη



Αργοναύτης Καλαμαριάς - Ορφέας Ν. Σκοπού: 68-71

Το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνος μακριά από τον Νέο Σκοπό απέσπασε ο Ορφέας, ο οποίος έστω και δύσκολα υπερκέρασε το εμπόδιο του μαχητικού Αργοναύτη.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ, Α' ΟΜΙΛΟΣ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Πήρε μπρος

Χρυσούπολη - Ρούπελ Σιδηροκάστρου: 60-67

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το Σιδηρόκαστρο, το οποίο άλωσε την έδρα της Χρυσούπολης. Το σύνολο του Κώστα Σίσκου, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα (ακόμα και με 12 πόντους) από τους γηπεδούχους, δεν τα παράτησε και με εξαιρετική ομαδική δουλειά στο τελευταίο δεκάλεπτο της συνάντησης έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Νίκη - "οξυγόνο"



Πράσινη Γωνιά Τρικάλων - Α.Ο.Σ.: 46-51

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Α.Ο.Σ, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας της Πράσινης Γωνιάς Τρικάλων βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Μια κρύο - μια ζέστη


Ν. Κηφισιά - Ίκαροι: 65-56

Δεν τα κατάφεραν οι Ίκαροι στην Αθήνα στη συνάντηση με τη Ν. Κηφισιά γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα. Οι "κυανοκίτρινοι" δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, ενώ για τρίτο σερί ματς στοίχισε σε μεγάλο βαθμό στη σερραϊκή ομάδα η απουσία του Μαργαρίτη, ο οποίος προφυλάχθηκε από τον Στάθη Καμαράκη προκειμένου να είναι 100% έτοιμος στο επόμενο ματς με τον Αρκαδικό. Οι Ίκαροι "συγκατοικούν" στην κορυφή με την Ελευσίνα και τον Απόλλων Πατρών.

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου, 3 μ.μ.: Ένωση Καβάλας - Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Πρωτάθλημα Εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Κατρακάρης - Μυλωνίδης)

5 μ.μ.: Ν. Κηφισιά - Ίκαροι (Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Δεσλής - Παγώνης - Δαρλαμήτσος)

6 μ.μ.: Ορφέας Ν. Σκοπού - Αστέρας Καβάλας  (Πρωτάθλημα Εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Δημάδης - Νέδογλου) 

6.30 μ.μ.: Τιτάνες Δράμας - Α.Ε.Σ  (Πρωτάθλημα Εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Μυλωνίδης - Λαμπρίδης) 


Κυριακή 27 Νοεμβρίου, 12 μ.μ.: Πράσινη Γωνιά Τρικάλων - Α.Ο.Σ (Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, Καρακώστας - Τσιρινδάνης)

5 μ.μ.: Ρούπελ Σιδηροκάστρου - Ελευθερούπολη (Πρωτάθλημα Κοριτσιών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Οικονόμου - Δαρνάκας) 

6 μ.μ.: Αργοναύτης Καλαμαριάς - Ορφέας Ν. Σκοπού (Γ' Εθνική Κατηγορία, Βογιατζής - Τσουμαχίδης)

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Ματς κομβικής σημασίας


Να εξασφαλίσει την "παρθενική" νίκη στο πρωτάθλημα θέλει το Σιδηρόκαστρο στον αγώνα της Κυριακής με τη Χρυσούπολη για να μη χάσει κι άλλο έδαφος στην "κούρσα" της φετινής διοργάνωσης. Το Ρούπελ μετράει δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα, αλλά υπάρχει πίστη ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της άμεσα.

Ο Κώστας Σίσκος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στο μεθαυριανό εκτός έδρας παιχνίδι.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τέρμα τα "γκάζια"


Σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Α.Ο.Σ για τον αγώνα της Κυριακής με τη "νεοφώτιση" Πράσινη Γωνιά Τρικάλων.

Οι αθλήτριες του Νίκου Κηρύκου έχουν αντιληφθεί τη σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού και ασφαλώς θα ψάξουν την εκτός έδρας νίκη, η οποία θα δώσει στο σερραϊκό συγκρότημα βαθμολογική ανάσα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις "πράσινες".

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Γεμάτο "οπλοστάσιο"


Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των Ικάρων για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τη Ν. Κηφισιά. Η μεθαυριανή αναμέτρηση αναμένεται να είναι αμφίρροπη και οι "κυανοκίτρινοι" πρέπει να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης για να φύγουν νικητές από την πρωτεύουσα.

Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός της επιστροφής του Βαγγέλη Μαργαρίτη. Ο βασικός πάουερ - φόργουορντ της σερραϊκής ομάδας που έλειψε λόγω τραυματισμού από τα ματς με τη Λευκάδα και τον Αμύντα θα δώσει το "παρών" στη συνάντηση με τη Ν. Κηφισιά.

Κανονικά θα ενισχύσει τους Ικάρους και ο αρχηγός Κώστας Πεχλιβάνης παρά το αιμάτωμα στον τετρακέφαλο.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στην κορυφή ως το τέλος


Με στόχο το "διπλό" θα ταξιδέψει ο Ορφέας την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει τον Αργοναύτη Καλαμαριάς. Η σερραϊκή ομάδα προέρχεται από το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Δόξα Πεύκων και επιδίωξη των "ασπρόμαυρων" αποτελεί η χάραξη ενός νικηφόρου σερί το οποίο θα τους βάλει για τα καλά στη θέση του οδηγού.

Όσο αφορά τα αγωνιστικά νέα ο Παναγιώτης Σπανός θα έχει στη διάθεσή του τον Σουτζόπουλο, ο οποίος υπεβλήθη εκ νέου σε ακτινολογικό έλεγχο και βάσει των αποτελεσμάτων το δάκτυλο του καλαθοσφαιριστή του Ορφέα δεν υπέστη σοβαρή ζημιά.

Αντιθέτως, ο Λαφτσής συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση της υγείας του.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΙΚΑΡΟΙ-ΑΜΥΝΤΑΣ)

Καμαράκης: "Καλύτεροι στη συνέχεια"






Ζαβός: "Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί"



* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φιλική ήττα

Την ήττα με 83-71 γνώρισε στην Ελευθερούπολη ο Ορφέας Ν. Σκοπού από την τοπική ομάδα σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα. Ο Παναγιώτης Σπανός δεν είχε στη διάθεσή του τους Σουτζόπουλο, Χατζηπέτρου και Γεωργαντζά λόγω τραυματισμού και ενοχλήσεων. Ο προπονητής των "ασπρόμαυρων" δοκίμασε διάφορα σχήματα, με τους Παπούδα - Κατσικά να κάνουν καλό παιχνίδι.

* Λύθηκε το θέμα με τη θέρμανση του κλειστού γυμναστηρίου του Νέου Σκοπού, αφού η Δημοτική Αρχή Εμμανουήλ Παππά φρόντισε για την τροφοδοσία του γηπέδου με πετρέλαιο.

** ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.neosskoposbc.gr

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Άλλη... κλάση


Ίκαροι - Αμύντας Δάφνης: 74-64

Υπερίσχυσε το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση των Ικάρων με τον Αμύντα Δάφνης. Η ομάδα του Στάθη Καμαράκη διατήρησε απόρθητο το "φρούριο" της Κοιλάδας φτάνοντας στην έβδομη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Οι "κυανοκίτρινοι" παραμένουν σταθερά σε τροχιά ανόδου.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ, Α' ΟΜΙΛΟΣ - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης


Πανσερραϊκός - Μακεδόνες Κρηνίδων: 73-57

"Ζευγάρωσε" τις νίκες του στο φετινό πρωτάθλημα ο Πανσερραϊκός, ο οποίος με συνοπτικές διαδικασίες "καθάρισε" τις Κρηνίδες στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο άδειο και συνάμα κρύο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ


Σάββατο 19 Νοεμβρίου, 4 μ.μ.: Α.Ο.Σ - Ένωση Καβάλας (Πρωτάθλημα Νεανίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Οικονόμου - Τσακιρίδης)

5 μ.μ.: Πανσερραϊκός - Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Δημάδης - Δαρνάκας)

7 μ.μ.: Πανσερραϊκός - Μακεδόνες Κρηνίδων (Πρωτάθλημα Α' Κατηγορία Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Τατούδης - Νέδογλου)


Κυριακή 20 Νοεμβρίου, 12 μ.μ.: Ίκαροι - Αμύντας Δάφνης (Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Πανταζής - Ταρενίδης - Ευφραιμίδης)

2 μ.μ.: Ένωση Καβάλας - Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Πρωτάθλημα Κοριτσιών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Ασλανίδης - Κατρακάρης)

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.photodom.com

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καινούργια αρχή


Την ευκαιρία να ξεκουραστούν θα έχουν το προσεχές Σαββατοκύριακο οι αθλήτριες του Α.Ο.Σ, αφού οι "πράσινες" δεν έχουν αγώνα πρωταθλήματος. Στο "τριφύλλι" όλοι επιθυμούν την άμεση ανάκαμψη της ομάδας αρχής γενομένης από το παιχνίδι που θα δώσει το συγκρότημα του Νίκου Κηρύκου στα Τρίκαλα στις 27 Νοεμβρίου.

Η θέση του Α.Ο.Σ στον βαθμολογικό πίνακα θεωρείται πλασματική και υπάρχει αισιοδοξία ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά οι "πράσινες" θα πάρουν τις νίκες που χρειάζονται.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φιλικό με Ελευθερούπολη

Την Ελευθερούπολη θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 7 το απόγευμα ο Ορφέας εκτός έδρας σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα. Ο Παναγιώτης Σπανός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την διακοπή του πρωταθλήματος βελτιώνοντας τις αδυναμίες της ομάδας του, έτσι ώστε οι "ασπρόμαυροι" στο ματς με τον Αργοναύτη Καλαμαριάς να παρουσιασθούν ακόμη καλύτεροι.

Εν τω μεταξύ άτυχος στάθηκε ο Δημήτρης Σουτζόπουλος, ο οποίος στη διάρκεια της προπόνησης τραυματίσθηκε στο μεσαίο δάκτυλο του χεριού. Ο αθλητής του Ορφέα υπεβλήθη σε ακτινολογικό ελέγχο και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής υπέστη ράγισμα.

Επίσης, ο Γεωργαντζάς πονάει στον καρπό, ενώ ο Χατζηπέτρου αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Το "σπίτι" και τα "μάτια" τους

Στο τελικό στάδιο έχει μπει η προετοιμασία των Ικάρων για τη συνάντηση της Κυριακής με τον Αμύντα Δάφνης. Οι "κυανοκίτρινοι" μετά το άτυχο αποτέλεσμα στη Λευκάδα θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες κόντρα σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο που θα πουλήσει πολύ ακριβά το "τομάρι" του στις Σέρρες.

Αναμφισβήτητα, οι Ίκαροι πρέπει να διαφυλάξουν ως "κόρην οφθαλμού" την έδρα τους, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Στάθης Καμαράκης για δεύτερο σερί ματς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βαγγέλη Μαργαρίτη. Ο πάουερ - φόργουορντ της σερραϊκής ομάδας δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα κάνει μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε να δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση με την Κηφισιά.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Α’ Ομιλος

1η αγωνιστική

ΑΕ Σέρρες-Τιτάνες Δράμας 42-77

Αστέρας Καβάλας-Ορφέας Νέου Σκοπού 78-58

Ρούπελ Σιδηροκάστρου-Ενωση Καβάλας 39-85

Μακεδόνες Κρηνίδων-Πανσερραϊκός 0-20 α.α.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Γενναία προσπάθεια






Α.Ο.Σ - Παναθλητικός Συκεών: 53-63

Μέχρι τέλους πάλεψε ο Α.Ο.Σ για να κατακτήσει τη νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο Παναθλητικό, αλλά κάποια λάθη και η κούραση έφεραν την ήττα (τέταρτη συνεχόμενη).

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ, Α' ΟΜΙΛΟΣ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

"Bατερλό" για Πανσερραϊκό και Σιδηρόκαστρο

0/2 ήταν ο απολογισμός για τις σερραϊκές ομάδες. Ο ελλιπής Πανσερραϊκός (αγωνίσθηκε δίχως Καραμπέκη, Παπαδόπουλο, Καβράκη, ενώ ο Χορτομάρης τραυματίσθηκε) έχασε στη Χρυσούπολη από την τοπική ομάδα.

Στο Σιδηρόκαστρο το Ρούπελ αν και είχε την εικόνα του νικητή στο πρώτο ημίχρονο (27-20) στην επανάληψη απώλεσε την συγκέντρωσή του γνωρίζοντας την ήττα από την Αγία Βαρβάρα.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

"Έκαψε" τα Πεύκα


Ορφέας Νέου Σκοπού - Δόξα Πεύκων: 77-70

Επανήλθε στις επιτυχίες ο Ορφέας, ο οποίος επικράτησε της μαχητικής Δόξας στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού. Η ομάδα του Παναγιώτη Σπανού με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο κατόρθωσε τελικά να προσθέσει στο ενεργητικό της δυο σημαντικούς βαθμούς.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

"Στοπ" στο αήττητο







Δόξα Λευκάδας - Ίκαροι: 63-57


Στο όμορφο νησί της Λευκάδα σταμάτησε το νικηφόρο σερί των Ικάρων. Οι "κυανοκίτρινοι" έχοντας και την απουσία του Βαγγέλη Μαργαρίτη δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Δόξας, η οποία εκμεταλλεύθηκε την έδρα της αποσπώντας το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνος.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου, 4 μ.μ.: Ίκαροι - Πανσερραϊκός (Πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Δημάδης - Οικονόμου)

Ορφέας Ν. Σκοπού - ΚΑΟΔ (Πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Δαρνάκας - Τσακιρίδης)

5 μ.μ.: Δόξα Λευκάδας - Ίκαροι (Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Ψαριανός - Μπίκας - Θεοδωρόπουλος)

Τιτάνες Δράμας - Πανσερραϊκός (Πρωτάθλημα Εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Ξενικάκης - Δαμαλής)

6 μ.μ.: Ορφέας Νέου Σκοπού - Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Πρωτάθλημα Εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Δαρνάκας - Τσακιρίδης)


Κυριακή 13 Νοεμβρίου, 2 μ.μ.: Α.Ε.Σ - Αστέρας Καβάλας (Πρωτάθλημα Εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Νέδογλου - Στεφάνου)

5 μ.μ.: Ρούπελ Σιδηροκάστρου - Αγία Βαρβάρα (Πρωτάθλημα Α' Κατηγορία Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Τατούδης - Δημάδης)

Χρυσούπολη - Πανσερραϊκός (Πρωτάθλημα Α' Κατηγορία Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Σαλικίδης - Κολοκυθάς)

6 μ.μ.: Ορφέας Νέου Σκοπού - Δόξα Πεύκων (Γ' Εθνική Κατηγορία, Φακίτσας - Γερακίνης)

7 μ.μ.: Α.Ο.Σ - Παναθλητικός Συκεών (Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, Μυλωνίδης - Λαμπρίδης)

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Στη Λευκάδα για το "διπλό"

Αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή των Ικάρων για το νησί της Λευκάδας, εκεί όπου αύριο το σύνολο του Στάθη Καμαράκη θα διασταυρώσει τα ξίφη του με την Δόξα,η οποία "καίγεται" για τους βαθμούς της νίκης.

Απών από τη συνάντηση του Σαββάτου θα είναι ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Ο πάουερ - φόργουορντ των "κυανοκίτρινων" τραυματίσθηκε στον αντίχειρα στη διάρκεια της προπόνησης και τέθηκε εκτός "μάχης".

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δεν ανησυχούν

Τον πρωτοπόρο Παναθλητικό θα υποδεχθεί ο Α.Ο.Σ την Κυριακή (7 μ.μ.) στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων. To "τριφύλλι" προέρχεται από ένα αρνητικό σερί τριών ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και κόντρα στην ομάδα από τις Συκιές θα παλέψει για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνος.

Η αποστολή βέβαια του σερραϊκού συγκροτήματος είναι δύσκολη, αλλά οι αθλήτριες του Νίκου Κηρύκου είναι αποφασισμένες να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους στο παρκέ. Στο πλευρό της ομάδας πρέπει να σταθεί ο φίλαθλος κόσμος, ο οποίος πρέπει να ενισχύσει τις "πράσινες" με τη μαζική του παρουσία στο γήπεδο.

Στο "στρατόπεδο" του Α.Ο.Σ υπάρχει αισιοδοξία ότι ο χρόνος θα λειτουργήσει ως σύμμαχος και θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα λαμβάνοντας υπόψιν ότι το φετινό αγωνιστικό στυλ είναι διαφορετικό.

Προβλήματα με τραυματισμούς δεν υπάρχουν.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Να δείξουν χαρακτήρα

Ως επικίνδυνη θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η έξοδος των Ικάρων, οι οποίοι το Σάββατο θα κοντραρισθούν με τη "νεοφώτιστη" Δόξα Λευκάδας. Ο Στάθης Καμαράκης ανέλυσε στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων, οι οποίοι έχουν στον πάγκο τους έναν αξιόλογο τεχνικό, όπως είναι ο Νίκος Βουρνάς.

Η νίκη είναι το ζητούμενο για τους "κυανοκίτρινους" που θα προσπαθήσουν στη συνάντηση με τους νησιώτες να κάνουν το 7/7 δείχνοντας χαρακτήρα ομάδας φτιαγμένης από γερό μέταλλο.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επιχείρηση ανασύνταξης

Όλα κυλάνε ομαλά στην προετοιμασία του Ορφέα ενόψει της κρίσιμης εντός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής με τη Δόξα Πεύκων. Οι "ασπρόμαυροι" καλούνται να δείξουν άμεσα το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και να εξασφαλίσουν την τρίτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα προκειμένου να μη χάσουν την επαφή τους με την κορυφή.

Προχθές μίλησε στους παίκτες ο Πρόεδρος του σερραϊκού συλλόγου, κ. Γκαβανόζης με στόχο να τους ανυψώσει το ηθικό ύστερα και από την ήττα που υπέστη ο Ορφέας από τους Τιτάνες Δράμας.

Στα αγωνιστικά νέα ο Παναγιώτης Σπανός θα στερηθεί σε ακόμη ένα παιχνίδι των υπηρεσιών του Λαφτσή, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ (IKΑΡΟΙ - ΛΑΥΡΙΟ)

Καμαράκης: "Μίλησε η έδρα"


Σερέλης: "Παιχνίδι με μεγάλη ένταση"



* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ:  www.ikaroibc.gr, www.lavriobasket.gr

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Μπλόκο στη Δράμα



Τιτάνες Δράμας - Ορφέας Ν. Σκοπού: 86-78

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Ορφέας. Η ομάδα του Παναγιώτη Σπανού παρουσίασε το κακό της πρόσωπο στην εκτός έδρας συνάντηση με τους Τιτάνες πέφτοντας αμαχητί.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Το πάθημα δεν έγινε μάθημα



Μ. Αλέξανδρος Εχεδώρου - Α.Ο.Σ: 54-39

Τρίτωσε το κακό για τον Α.Ο.Σ., ο οποίος υπέστη νέα ήττα αυτή τη φορά στο Καλοχώρι από τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο. Να σημειωθεί ότι οι "πράσινες" είχαν χάσει στο ίδιο γήπεδο και για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ, Α' ΟΜΙΛΟΣ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά


Πανσερραϊκός - Ρούπελ Σιδηροκάστρου: 63-42

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε να κάμψει την αντίσταση του Ρούπελ Σιδηροκάστρου.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

"Καρδιοχτύπησαν"...








Ίκαροι - Λαύριο:  68-65

Αρέσκονται στα "θρίλερ" οι Ίκαροι, οι οποίοι κατάφεραν να υποτάξουν το σκληροτράχηλο Λαύριο σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι και το τελευταίο του δευτερόλεπτο. Το σερραϊκό συγκρότημα με τη σημερινή νίκη που σημείωσε διεύρυνε ακόμη περισσότερο το σερί των επιτυχιών (6/6) και βρίσκεται σταθερά σε τροχιά ανόδου.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου, 4 μ.μ.: Πανσερραϊκός - Ορφέας Ν. Σκοπού (Πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Οικονόμου - Τσακιρίδης)

5 μ.μ.: Ίκαροι - Λαύριο (Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Ξενικάκης - Πουρσανίδης - Παγώνης)

6 μ.μ.: ΚΑΟΔ - Α.Ε.Σ. (Πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Λαμπρίδης - Μπακάλης)

7 μ.μ.: Πανσερραϊκός - Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Τατούδης - Δημάδης)

Κυριακή 6 Νοεμβρίου, 12.30 μ.μ.: Μ. Αλέξανδρος Εχεδώρου - Α.Ο.Σ (Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, Ξέρας - Γάτα)

3 μ.μ.: Πανσερραϊκός - Ένωση Καβάλας (Πρωτάθλημα Εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Μυλωνίδης - Λαμπρίδης)

4 μ.μ.: Ρούπελ Σιδηροκάστρου - Ίκαροι (Πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Νέδογλου - Στεφάνου)

6 μ.μ. Τιτάνες Δράμας - Ορφέας Ν. Σκοπού (Γ' Εθνική Κατηγορία, Σαλικίδης - Ρούκας)

Ρούπελ Σιδηροκάστρου - Α.Ε.Σ (Πρωτάθλημα Εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Νέδογλου - Στεφάνου)

Πάνθηρες Καβάλας - Α.Ο.Σ (Πρωτάθλημα Κοριτσιών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Μαγκαφάς - Σωτηρίου)

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με ανεβασμένη ψυχολογία

Τους Τιτάνες θα αντιμετωπίσει ο Ορφέας Νέου Σκοπού την Κυριακή στη γειτονική Δράμα. Στόχος των "ασπρόμαυρων" αποτελεί το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα διατηρήσει το συγκρότημα του Παναγιώτη Σπανού στο "ρετιρέ" της βαθμολογίας.

Με εξαίρεση τον τραυματία Λαφτσή δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα στον Ορφέα, ο οποίος θα αγωνισθεί κόντρα στους Δραμινούς με ανεβασμένη ψυχολογία ύστερα από το ενθαρρυντικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε το πρωτάθλημα.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.neosskoposbc.gr

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ασκήσεις άγχους


Στο τελικό στάδιο έχει περάσει η προετοιμασία του Α.Ο.Σ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Μέγα Αλέξανδρο Εχεδώρου στο Καλοχώρι.

Οι "πράσινες" άφησαν πίσω την ήττα και την κακή εμφάνιση που έκαναν στον αγώνα με την Πυλαία επιθυμώντας να δώσουν άμεσα τέλος στο αρνητικό σερί.

Σε αυτή την κατεύθυνση δουλεύει και ο Νίκος Κηρύκος, ο οποίος προσπαθεί να αποφορτίσει τις αθλήτριές του από το άγχος.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στο "τριφύλλι".

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Ήγγικεν η ώρα


Πως και πως περιμένουν στο Σιδηρόκαστρο τον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου κόντρα στον Πανσερραϊκό, αφού η ομάδα του Κώστα Σίσκου κόντεψε να "καεί" από την παρατεταμένη περίοδο της προετοιμασίας (σχεδόν 3 μήνες).

Το Ρούπελ θέλει η πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης να συνδυασθεί με νίκη μολονότι γνωρίζει τις δυσκολίες που κρύβει η εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στα "λιοντάρια".

Το Σιδηρόκαστρο αναμένεται να παραταχθεί πλήρες στο μεθαυριανό σερραϊκό ντέρμπι.