Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΝΕΑ

Το Μπάσκετ κοντά στο Ειδικό Σχολείο Σερρών

Μια πολύ σπουδαία αθλητική εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο στις Σέρρες με τη διεξαγωγή ενός φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων (7 μ.μ.) μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος Παλαιμάχων και των Παλαιμάχων των Σερρών.

Στόχος αυτής της προσπάθειας αποτελεί η επαναλειτουργία της θεραπευτικής πισίνας του Ειδικού Σχολείου Σερρών.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Σερρών, ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών και ο Σύνδεσμος Φίλων Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ οι «Πελαργοί», ενώ συμπαραστάτες της προσπάθειας και συντονισμένοι με την ευγενική αυτή πρωτοβουλία είναι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Νομού Σερρών και ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Αναπηρία Νομού Σερρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο το πρωί στις 11.15 θα κλείσει η οδός Εμμανουήλ Ανδρόνικου και θα στηθούν μπασκέτες. Τα παιδιά των ακαδημιών του σερραϊκού μπάσκετ θα έχουν τη δυνατότητα να δείξουν το ταλέντο τους στους μεγαλύτερους. 

Επίσης, την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Αναφορικά με τα ρόστερ των δύο ομάδων, από πλευράς γηπεδούχων 16 παλιοί καλαθοσφαιριστές θα έχουν τη χαρά να λάβουν μέρος στη φιλική συνάντηση καθοδηγούμενοι από τον Νίκο Τατιτζικίδη (Μορφακίδης - Γκιουζέλης οι βοηθοί του). Να τονισθεί ότι οι 10 από τους 16 επιλέχθηκαν κατόπιν ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε στο Τουρνουά Μπάσκετ Εργαζομένων Σερρών, ενώ οι 6 αποτελούν προσωπική επιλογή του προπονητή. 

Η σύνθεση λοιπόν της ομάδας των Παλαιμάχων Σερρών έχει ως εξής: Σπανός, Γκαβανόζης Χρήστος (βοηθός προπονητή Ορφέα Ν. Σκοπού), Γκαβανόζης Χρήστος (Πρόεδρος Ορφέα Ν. Σκοπού), Γρίψιος, Παυλίδης, Τσούλκας, Κυριακίδης, Μπεντούλης, Χρυσανθίδης, Ανδρέου, Ρούλης Πασχάλης, Ρούλης Χρήστος, Γιαννάκης, Τενεκετζής, Αθανασίου, Πεχλιβανίδης.

Γενικός αρχηγός θα είναι ο κ. Κουρτίδης, έφοροι ο κ. Χαλκιόπουλος και ο κ. Αθανασίου, ενώ γιατρός τους αγώνα θα είναι ο κ. Μηλούσης.

Από πλευράς φιλοξενούμενων το «παρών» θα δώσουν σίγουρα οι: Γιαννούλης, Λιαδέλης, Σιγάλας, Γαλακτερός, Κουντουράκης, Κακιούσης, Κωνσταντινίδης, Οικονόμου, Μπαλογιάννης, Μασλαρινός, Παναγιωτίδης.

Διαιτητές του παιχνιδιού θα είναι οι: Συμεωνίδης, Μπακάλης, Τατούδης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν αρκετές βραβεύσεις και απονομές, ενώ χρήζει αναφοράς το γεγονός ότι λίγες ώρες πριν το ματς οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας Παλαιμάχων θα επισκεφτούν το Ειδικό Σχολείο Σερρών.

Οι Σερραίοι καλούνται να στηρίξουν αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια και να γεμίσουν το γήπεδο, αφού τα έσοδα από τα εισιτήρια (5 € κοστίζει το καθένα) θα πάνε όλα στο Ειδικό Σχολείο Σερρών.

Σχόλιο από serresbasket: Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Κοιλάδα! Η γυμναστική και η  υδροθεραπεία για τα παιδιά με αναπηρία είναι θέμα ζωτικής σημασίας.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ .