Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Πήραν το ματς στα χαρτιά

Επιβεβαιώθηκε πλήρως η χτεσινή ανάρτηση του serresbasket αναφορικά με την τύχη του αγώνα Ίκαροι - ΑΕΚ Άργους, αφού το παιχνίδι κατακυρώθηκε υπέρ της σερραϊκής ομάδας (20-0) σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ.

«Μετά τη δήλωση του σωματείου ΑΕΚ Άργους ότι αδυνατεί να μεταβεί στις Σέρρες, ο αγώνας ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών – ΑΕΚ Άργους της 25/02/2012 για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών με σκορ 20-0....».

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Νίκη στα χαρτιά;

Το ματς με την ΑΕΚ αποτελεί παρελθόν για τους Ικάρους, οι οποίοι προετοιμάζονται για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την αδύναμη ΑΕΚ Άργους. Οι «κυανοκίτρινοι» αποτελούν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης απέναντι στους Πελοποννήσιους, οι οποίοι ενδεχομένως να μη ταξιδέψουν στις Σέρρες προκειμένου να γλιτώσουν τα έξοδα και έτσι υπάρχει η πιθανότητα το ροζ φύλλο αγώνος να καταλήξει στους Ικάρους άκοπα.

Η ομάδα του Στάθη Καμαράκη θα αντιμετωπίσει αύριο το απόγευμα στο κλειστό της Κοιλάδας τον Ορφέα Ν. Σκοπού. Τότσιος - Μαργαρίτης - Συμεωνίδης λόγω προβλημάτων δε θα λάβουν μέρος στη φιλική συνάντηση (από τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσει ο τραυματίας Ασημάκης).

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με την πλάτη στον τοίχο

Κατήφεια επικρατεί στις τάξεις του Ορφέα, ύστερα από το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στη Δόξα Πεύκων. Οι «ασπρόμαυροι» σε ακόμη ένα εκτός έδρα ντέρμπι γνώρισαν βαριά ήττα και έτσι από κει που ήταν «καβάλα στ' άλογο» μέχρι πριν από λίγο καιρό σχετικά με την υπόθεση της ανόδου τώρα πλέον βρίσκονται σε μειονεκτική θέση.

Χτες υπήρξε συζήτηση μεταξύ παικτών, προπονητικού τιμ και διοίκησης προκειμένου η ομάδα να ορθοποδήσει και να αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοση, στοιχείο που λείπει από τον Ορφέα.

Οι «ασπρόμαυροι» θα επιδιώξουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό φίνις στο πρωτάθλημα (7/7) περιμένοντας παράλληλα βαθμολογικές απώλειες του Ιωνικού Ιωνίας και των Πεύκων.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.neosskoposbc.gr

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Έμπλεξαν τα πράγματα






Δόξα Πεύκων - Ορφέας Ν. Σκοπού: 68-53

Οδυνηρή ήττα υπέστη ο Ορφέας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχασε στο ντέρμπι της αγωνιστικής από τα Πεύκα και υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αφού οι αντίπαλοι κάλυψαν το -7 του πρώτου γύρου.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Ουσιαστικός κι απολαυστικός

Α.Ο.Σ - Μ. Αλέξανδρος Εχεδώρου: 52-41

Σπουδαία εντός έδρας νίκη σημείωσε ο Α.Ο.Σ, ο οποίος υπερκέρασε το εμπόδιο του Μέγα Αλέξανδρου Εχεδώρου. Το «τριφύλλι» έχοντας και τη συμπαράσταση αρκετών θεατών απέσπασε το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνος και αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια στην κατηγορία.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ (Ε' ΟΜΙΛΟΣ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Στις Σέρρες θα παιχτεί η πρόκριση

0/2 ήταν σήμερα ο απολογισμός για τις σερραϊκές ομάδες. Οι Ίκαροι έχασαν στην Καβάλα από την Ένωση με 44-41 (35-20 ημ.). Οι «κυανοκίτρινοι» αντεπιτέθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας δυνατή άμυνα, αλλά οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα οι Ίκαροι κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αφού σε περίπτωση που κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική (3 Μαρτίου) τον Αστέρα Καβάλας στις Σέρρες τότε θα προκριθούν μαζί με την Ένωση.

Όσο αφορά τον Πανσερραϊκό, οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν εκτός έδρας από τον Αστέρα Καβάλας με 78-36 (45-22 ημ.).

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ/ΘΕΣΕΙΣ 1-6)

«Σίφουνας» ο Πανσερραϊκός

Δύο στα δύο για τον Πανσερραϊκό στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης, με τα «λιοντάρια» του Βαγγέλη Σπυρίδη να «κατασπαράζουν» εκτός έδρας την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης (55-71 [24-33 ημ.]). Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Καβράκης που πέτυχε 27 πόντους.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Στοίχισαν οι απουσίες

ΑΕΚ - Ίκαροι: 69-56

Την ήττα γνώρισαν σήμερα στην Αθήνα οι Ίκαροι από την ΑΕΚ, η οποία έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των «κυανοκίτρινων» καλύπτοντας και τη διαφορά της αναμέτρησης του πρώτου γύρου. Η σερραϊκή ομάδα σε αυτή τη σπουδαία συνάντηση έπαιξε «λαβωμένη», αφού Μαργαρίτης και Τότσιος δεν αγωνίσθηκαν λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και μοιραία ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα για το σύνολο του Στάθη Καμαράκη.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, 2 μ.μ.: Αστέρας Καβάλας - Πανσερραϊκός (Παίδες ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Μυσιρλής - Μαγκαφάς)

4 μ.μ.: Εθνικός Αλεξ/πολης - Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Άνδρες ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Αλεξόπουλος - Αποστολίδης)

Ένωση Καβάλας - Ίκαροι (Παίδες ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Ξενικάκης - Μπακάλης)

5 μ.μ.: ΑΕΚ - Ίκαροι (Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Μητσόπουλος - Δεσλής - Νικολούλης)

6 μ.μ.: Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης - Πανσερραϊκός (Άνδρες ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Αλεξόπουλος - Αποστολίδης)

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, 12 μ.μ.: Α.Ο.Σ - Μ. Αλέξανδρος Εχεδώρου (Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, Μυλωνίδης - Λαμπρίδης)

Τιτάνες Δράμας  - Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Κορίτσια ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Μπακάλης)

6 μ.μ.: Δόξα Πεύκων - Ορφέας Ν. Σκοπού (Γ' Εθνική Κατηγορία, Ευφραιμίδης - Παπαγεωργίου

ΝΕΑ

Απόψε η γιορτή του Αθλητικού Μετρόπολις Σερρών 97.2


Την κοπή πίτας για τη νέα χρονιά -αν και μέσα Φεβρουαρίου- κόβουν οι συντελεστές και παραγωγοί του μοναδικού αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού στην πόλη του Αθλητικού Μετρόπολις 97.2, αλλά και οι του sport site, www.metropolis972.gr

Σήμερα στις 20.00 το βράδυ σας περιμένουμε στο αθλητικό στέκι "GOAL CAFE" που βρίσκεται 8ης Μαϊου 23, για να παρακολουθήσετε από κοντά την εκδήλωση. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τους παραγωγούς του Μετρόπολις, όλους τους Σερραίους δημοσιογράφους και συντελεστές, που τους ακούτε και διαβάζετε στο Αθλητικό Μετρόπολις 97.2.

Νίκος Φούρλιος, Κώστας Δελής, Κώστας Αδαλής, Ξενοφών Βαλάσης, Κώστας Μπαζιργιάννης, Βασίλης Βασιλόπουλος, Γιάννης Παρμπούνης και φυσικά ο Κωνσταντίνος. Για δεύτερη χρονιά θα είναι μαζί μας στην κοπή πίτας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ολυμπιακού και της Παναχαϊκής Γιώργος Μύρτσος, εκπροσωπώντας το Metropolis 95.5 ως παραγωγός.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Ματς υψίστου ενδιαφέροντος

Αναμφίβολα το σπουδαιότερο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τους Ικάρους. Οι «κυανοκίτρινοι» προέρχονται από ένα καλό σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων παλεύοντας να μειώσουν την απόσταση από την Ελευσίνα και τον Απόλλων Πατρών αντίστοιχα.

Το ματς κόντρα στην «Ένωση» κρύβει πολλές δυσκολίες, αλλά όπως δήλωσε και ο Στάθης Καμαράκης το περασμένο Σάββατο εφόσον έρθει η νίκη τότε η σερραϊκή ομάδα θα βάλει πλώρη γι' άλλα πράγματα.

Δυστυχώς, δε λείπουν τα προβλήματα από τους Ικάρους, αφού ο Μαργαρίτης είναι εξαιρετικά αμφίβολος λόγω του προβλήματος στη γάμπα. Αμφίβολος παραμένει και ο Τότσιος (κι αυτός έχει ενοχλήσεις στη γάμπα), ενώ ο Πεχλιβάνης αναμένεται να αγωνισθεί κανονικά παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται από ένα κρυολόγημα (ανέβασε πυρετό).

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πίστη για το διπλό


Ομαλά εξελίσσεται η προετοιμασία του Ορφέα για το ντέρμπι της Κυριακής με τη Δόξα Πεύκων. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν κατανοήσει τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα, αφού με νίκη θα διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ σε αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα γι' αυτούς.

Ο Παναγιώτης Σπανός θα έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.neosskoposbc.gr

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕΑ

Έκοψαν την πίτα τους


«Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Σερραϊκού Μπάσκετ στο κλειστό της κοιλάδας.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΑΣΑΜΑΘ ( ΘΕΣΕΙΣ 1-6/ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Σερραϊκός θρίαμβος

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις Πανσερραϊκός και Ρούπελ στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Πανσερραϊκός - Κομοτηνή: 71-56 (16-13, 37-33, 56-37, Τζουβάρας 20π-Γεωργιανός 15 π.)

Ρούπελ Σιδηροκάστρου - Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης: 68-48 (23-5, 39-23, 56-37)

Στο τρίτο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Εθνικός Αλεξανδρoύπολης κέρδισε την Αγία Βαρβάρα με 61-54.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ 10

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 9

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 7

ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 7

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 6

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 6

* ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/2/2012): ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Νίκη με σκαμπανεβάσματα



Ορφέας Ν. Σκοπού - Τιτάνες Δράμας: 84-70

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Ορφέας, ο οποίος λύγισε τη σθεναρή αντίσταση των Τιτάνων Δράμας. Οι «ασπρόμαυροι» δεν έθελξαν με την εμφάνισή τους δείχνοντας σε πολλά χρονικά σημεία του αγώνα αδικαιολογητα νευρικοί και βιαστικοί.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Τον «πλήγωσαν» οι βολές



Πυλαία - Α.Ο.Σ: 57-43

Δεύτερη σερί ήττα υπέστη ο Α.Ο.Σ, ο οποίος έχασε από την Πυλαία. Σε γενικές γραμμές οι «πράσινες» έκαναν μια αξιοπρεπή εμφάνιση κόντρα στις Θεσσαλονικιές. Η έκβαση του αγώνα θα μπορούσε να ήταν διαφορετική, εφόσον οι αθλήτριες του «τριφυλλιού» ήταν περισσότερο εύστοχες από τη γραμμή της «φιλανθρωπίας».

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ (IKΑΡΟΙ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ/ΑΡΧΕΛΑΟΣ)

Καμαράκης: «Οι Ίκαροι είναι ΟΜΑΔΑ»

Γαλάνης: «Δεν ήμασταν τόσο κακοί»





Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Ένας για όλους και όλοι για έναν





Ίκαροι - Πιερικός/Αρχέλαος Κατερίνης: 76-56

Ευρεία νίκη επί του Πιερικού/Αρχέλαου σημείωσαν οι Ίκαροι στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων μετρώντας πέντε σερί επιτυχίες. Κόντρα και στις ατυχίες που προέκυψαν στη διάρκεια του ματς το συγκρότημα του Στάθη Καμαράκη αξιοποίησε τον παράγοντα έδρα ικανοποιώντας τους Σερραίους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ


Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, 4 μ.μ.: Πάνθηρες Καβάλας - Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Κορίτσια ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Οικονόμου - Σωτηρίου)

5 μ.μ.: Ίκαροι - Πιερικός/Αρχέλαος Κατερίνης (Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Γκούμας - Πουρσανίδης - Σιμητόπουλος)

Ασπίς Ξάνθης - Α.Ο.Σ (Nεάνιδες ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Σπηλιώτης - Κολοκυθάς)

6 μ.μ.: Αστέρας Καβάλας - Ίκαροι (Παίδες ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Κατρακάρης - Δαμαλής)

8 μ.μ.: Ένωση Καβάλας - Πανσερραϊκός (Παίδες ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Κατρακάρης - Δαμαλής)

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, 12.30 μ.μ.: Πυλαία - Α.Ο.Σ (Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, Λαγανάς - Λαμπρίδης)

3 μ.μ.: Ρούπελ Σιδηροκάστρου - Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης (Άνδρες ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Νέδογλου - Στεφάνου)

6 μ.μ.: Ορφέας Ν. Σκοπού - Τιτάνες Δράμας (Γ' Εθνική Κατηγορία, Ρούκας - Ντούρας)

7 μ.μ.: Πανσερραϊκός - Κομοτηνή (Άνδρες ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Νέδογλου - Τσακιρίδης)

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Με φόρα...


Τον Πιερικό/Αρχέλαο Κατερίνης θα φιλοξενήσουν αύριο στις Σέρρες οι Ίκαροι. Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό ύστερα από τις τελευταίες συνεχόμενες νίκες, οι οποίες έδωσαν ώθηση στους «κυανοκίτρινους».

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο αντιπάλων είναι μεγάλη, αλλά οι Κατερινιώτες θα έρθουν με ανεβασμένη ψυχολογία ύστερα από την επιτυχία που σημείωσαν κόντρα στην Ελευσίνα.

Ο Στάθης Καμαράκης θα έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάντα ψηλά προς τις κορφές


Στο τελικό στάδιο έχει περάσει η προετοιμασία του Ορφέα για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τους Τιτάνες Δράμας. Στόχος των «ασπρόμαυρων» αποτελεί η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να μη χάσουν την επαφή τους με την κορυφή εκμεταλλευόμενοι ενδεχομένως «στραβοπάτημα» του Ιωνικού Ιωνίας.

Χτες πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Ορφέα, με τον Γιώργο Ασημάκη να κερδίζει το φλουρί εξασφαλίζοντας και ένα δώρο από την πλευρά της διοίκησης του συλλόγου.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Προετοιμασία με προβλήματα


Την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης θα υποδεχθεί την Κυριακή το Ρούπελ στο πρώτο ματς της δεύτερης φάσης του φετινού πρωταθλήματος (θέσεις 1-6). Η ομάδα του Σιδηροκάστρου θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό κόντρα στους επικίνδυνους Θρακιώτες.

Ο Κώστας Σίσκος «πονοκεφαλιάζει» εξαιτίας των τραυματιών (τρεις συνολικά), με τον Ματκάρη να τίθεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, νοκ-άουτ από την αναμέτρηση της Κυριακής αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηνίσκο. 

Συν τοις άλλοις, στις προπονήσεις δεν λαμβάνουν κανονικά μέρος και οι καλαθοσφαιριστές του Ρούπελ που είναι φοιτητές λόγω της εξεταστικής περιόδου.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Απαιτούμε το σεβασμό όλων»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε σήμερα ο Ορφέας Νέου Σκοπού σχετικά με την διαιτησία του κ. Ταρενίδη στο χτεσινό ματς με τον Ιωνικό Ιωνίας. Η ανακοίνωση του σερραϊκού συλλόγου αναλυτικά έχει ως εξής:

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Μαγική εικόνα





Ιωνικός Ιωνίας - Ορφέας Ν. Σκοπού: 75-60

Την τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Ορφέας, ο οποίος έχασε στο ντέρμπι από τον Ιωνικό Ιωνίας. To τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του αγώνα, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν παράπονα από τα σφυρίγματα του κ. Ταρενίδη.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Παλικάρια στην Κρήτη

OΦΗ - Ίκαροι: 83-85


Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσαν οι Ίκαροι στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ σε ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στην παράταση. Οι «κυανοκίτρινοι» έφυγαν θριαμβευτές από την Κρήτη μπαίνοντας ξανά σε τροχιά ανόδου μετρώντας τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες.

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ



Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, 4 μ.μ.: Ίκαροι - Ένωση Καβάλας (Παίδες ΕΚΑΣΑΜΑΘ - Τελική Φάση [Ομόνοια], Νέδογλου - Δαμαλής)

6 μ.μ.: Πανσερραϊκός - Αστέρας Καβάλας (Παίδες ΕΚΑΣΑΜΑΘ - Τελική Φάση [Ομόνοια], Δημάδης - Δαρνάκας)

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, 5 μ.μ.: ΟΦΗ - Ίκαροι (Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Tσώνος - Παντελίδης - Τσούνας)

6 μ.μ.: Ιωνικός Ιωνίας - Ορφέας Ν. Σκοπού (Γ' Εθνική Κατηγορία, Παπαδόπουλος - Ταρενίδης)

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

«Αιδώς Αργείοι»


Πολλές φορές το serresbasket έχει επισημάνει το πρόβλημα της θέρμανσης που παρουσιάζεται στα κλειστά γυμναστήρια του Νομού Σερρών (Κοιλάδα, Ομόνοια, Ν. Σκοπού, Σιδηροκάστρου) σε σημείο να κινδυνεύσουμε να χαρακτηρισθούμε ως γραφικοί από ορισμένους.

Σήμερα λοιπόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού καναλιού «ΔΙΚΤΥΟ» η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση των Ικάρων δεν πραγματοποιήθηκε, αφού στη κεντρική σάλα η θερμοκρασία που επικρατούσε ήταν πολύ χαμηλή, ενώ συν τοις άλλοις δεν υπήρχε ζεστό νερό για να πλυθούν οι καλαθοσφαιριστές της σερραϊκής ομάδας.

Έτσι, οι παίκτες του Στάθη Καμαράκη δεν γυμνάσθηκαν κι ενώ έχουν μπροστά τους το ντέρμπι με τον ΟΦΗ την προσεχή Κυριακή στο Ηράκλειο.

Από την πλευρά του Δήμου Σερρών τοποθετήθηκε για το θέμα ο κ. Δούκας, ο οποίος ανέφερε ότι βάσει προγραμματισμού το κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων θα τροφοδοτηθεί με πετρέλαιο αύριο.

Ασφαλώς στο συγκεκριμένο γήπεδο δεν προπονούνται μόνοι οι Ίκαροι, αλλά και οι αθλητές των υπόλοιπων συλλόγων της πόλης, οι οποίοι αξίζουν μεγαλύτερου σεβασμού από τους υπεύθυνους.

«Αιδώς Αργείοι»...


Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στον «πυρετό» του ντέρμπι

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας της Κυριακής ανάμεσα στον Ιωνικό Ιωνίας και τον πρωτοπόρο Ορφέα Νέου Σκοπού.

Οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τον διώκτη τους στη βαθμολογία και θα επιδιώξουν να σημειώσουν το σπουδαίο «διπλό» που θα τους δώσει μεγάλο πλεονέκτημα στην υπόθεση της ανόδου.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στη σερραϊκή ομάδα, με τον Παναγιώτη Σπανό όμως να ταλαιπωρείται από μια ίωση.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σαμουλαδά τέλος (;)


Αναμφίβολα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η απουσία της Βούλας Σαμουλάδα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Α.Ο.Σ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η Δραμινή αθλήτρια μετά από το ματς κόντρα στην Κομοτηνή (8/1/2012) δεν ξαναφόρεσε την πράσινη φανέλα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 25χρονη καλαθοσφαιρίστρια είναι απογοητευμένη από τη στάση της διοίκησης του «τριφυλλιού» όσο αφορά το οικονομικό θέμα. Να σημειωθεί ότι η Σαμουλαδά ακολουθεί πρόγραμμα προπονήσεων στη Δράμα.

Από την πλευρά του σερραϊκού συλλόγου τονίζεται ότι κατέστη κάθε δυνατή προσπάθεια σε κλίμα καλής θέλησης για την ικανοποίηση των αιτημάτων της αθλήτριας, η οποία από τη μεριά της είχε εκφράσει την επιθυμία στους ανθρώπους του Α.Ο.Σ να φύγει στο εξωτερικό.

Ο Α.Ο.Σ έχει μάθει να παλεύει κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες και να τα καταφέρνει στο τέλος, αλλά σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος το κενό που έχει δημιουργηθεί στη θέση «3» είναι μεγάλο.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: Α.Ο.ΣΕΡΡΩΝ!!! (facebook group)

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Σε 10 μέρες το τζάμπολ


Στις 11 του Φλεβάρη θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ για τις θέσεις 1-6. Πανσερραϊκός και Ρούπελ Σιδηροκάστρου θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.

ΝΕΑ

Σερραϊκός Τύπος

Το serresbasket θα ήθελε να «συγχαρεί» την τοπική εφημερίδα «Ελεύθερο Βήμα» που σήμερα είχε ολοσέλιδο ρεπορτάζ (κείμενο και φωτογραφία, σελίδα 15) από το ματς των Ικάρων με το Παγκράτι, το οποίο πήρε από το ιστολόγιο με τη μέθοδο του «πλιάτσικου».

«Εύγε»...