Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ, ΘΕΣΕΙΣ 1-6, 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


Ήττα για Ρούπελ αλλά...

Εντός έδρα ήττα υπέστη το Σιδηρόκαστρο από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 55-71. Η ομάδα του Κώστα Σίσκου βρέθηκε στο +8 στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά κάπου εκεί τα πράγματα άλλαξαν με αποβολή παίκτη των γηπεδούχων και τεχνικές ποινές εις βάρος του Ρούπελ. Oι Θρακιώτες δοθείσης της ευκαιρίας έκαναν την ανατροπή φτάνοντας στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι ο Πανσερραϊκός δεν αγωνίσθηκε σήμερα, αφού η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης δεν ταξίδεψε στις Σέρρες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: 55-71

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: 20-0 (α.α.)

Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: 38-57


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

AΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 17

ΕΘΝΙΚΟΣ 17

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 13

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 13

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 9*

ΚΟΜΟΤΗΝΗ 9*

* ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ

** ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7/4/2012): ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΡΟΥΠΕΛ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Έπαιξαν σαν Ίκαροι


Αρκαδικός - Ίκαροι: 88-92

«Έσπασαν» καρδιές σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, όπου διεξήχθη το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στον Αρκαδικό και τους Ικάρους, με το σύνολο του Στάθη Καμαράκη να κατακτά το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνος παραμένοντας ζωντανό στο κυνήγι της τρίτης θέσης.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Ρεβάνς στην Τρίπολη

Ντέρμπι με τα όλα του αναμένεται να είναι το αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στον Αρκαδικό και τους Ικάρους. Αμφότερες οι ομάδες παλεύουν για την κατάληψη της τρίτης θέσης, η οποία πιθανολογείται ότι μπορεί να οδηγήσει στην Α1.

Οι «κυανοκίτρινοι» πρέπει να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του ματς προκειμένου να φύγουν νικητές από την Τρίπολη, παίρνοντας παράλληλα ρεβάνς και για την εντός έδρας ήττα από τους Πελοποννήσιους στη συνάντηση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Στραβοπατήματα για το σερραϊκό συγκρότηματα δεν χωρούν τη δεδομένη χρονική στιγμή λαμβάνοντας υπόψιν και το πρόγραμμα «φωτιά» (με Αρκαδικό έξω, Απόλλων Πατρών μέσα, Ελευσίνα εκτός).

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

«Έγκλημα και τιμωρία»



Ίκαροι - Νέα Κηφισιά: 66-70

Σχόλιο από serresbasket: Όταν από το +18 (34-16) χάνεις τελικά εντός έδρας τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ας τελειώσει ήρεμα τουλάχιστον η φετινή αγωνιστική χρονιά για τους «κυανοκίτρινους».

200 φίλαθλοι με το ζόρι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο.

* Το τραπέζι μετακινήθηκε ξανά από τη θέση του, η ταμπέλα «ΤΥΠΟΣ» μετά από χρόνια ξηλώθηκε και οι δημοσιογράφοι στην κερκίδα. «Εύγε»! Οι δημοσιογράφοι ευθύνονται για τα αρνητικά αποτελέσματα;

Και μετά ομιλούμε για στήριξη.

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Σάββατο 24 Μαρτίου, 5 μ.μ.: Ίκαροι - Νέα Κηφισιά (Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Γκούμας-Ταρενίδης-Ευφραιμίδης)

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Μακριά από δυσάρεστες εκπλήξεις

Σε φυσιολογικούς ρυθμούς κυλάει η προετοιμασία των Ικάρων ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού του Σαββάτου με τη Νέα Κηφισιά. 

Οι «κυανοκίτρινοι» με τον κόσμο έκτο παίκτη στο πλευρό τους θα παλέψουν για την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνος, έτσι ώστε να πάρουν βαθμολογική ώθηση και να αποφύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα έρθει στις Σέρρες με ανεβασμένη ψυχολογία ύστερα από την επιβλητική νίκη που σημείωσε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με την Ελευσίνα.

Ο Στάθης Καμαράκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Νίκη καρδιάς










Κομοτηνή - Ορφέας Ν. Σκοπού: 76-79


Σημαντική εκτός έδρας επιτυχία σημείωσε Ορφέας στην Κομοτηνή. Οι «ασπρόμαυροι» μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς λύγισαν την αντίσταση της αξιόμαχης τοπικής ομάδας παραμένοντας έτσι στο κόλπο της ανόδου.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Άλλο μέγεθος











Ολυμπιακός Βόλου - Α.Ο.Σ: 65-39

Φυσιολογική ήττα υπέστη ο Α.Ο.Σ στον Βόλο από τον ισχυρό Ολυμπιακό. Η ομάδα του Νίκου Κηρύκου στο πρώτο ημίχρονο της συνάντησης προσπάθησε να κρατηθεί κοντά στο σκορ (32-21), αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχες ανέβασαν την απόδοσή τους φτάνοντας με άνεση στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ, ΘΕΣΕΙΣ 1-6, 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Μια νίκη και μια ήττα

Νίκη γοήτρου πέτυχε στην Αλεξανδρούπολη το Σιδηρόκαστρο επί της τοπικής Ολυμπιάδας με 56-57. Η ομάδα του Κώστα Σίσκου είχε διαρκώς το προβάδισμα στο σκορ. Οι Θρακιώτες κατάφεραν στο τέλος να μειώσουν σημαντικά τη διαφορά μια και ο τεχνικός του Ρούπελ έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς αθλητές.

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Ένας Τότσιος δεν φέρνει την Άνοιξη 





Αμύντας Δάφνης - Ίκαροι: 74-60

Μακριά από τον καλό τους εαυτό έμειναν οι Ίκαροι στην αναμέτρηση με τον Αμύντα Δάφνης. Η σερραϊκή ομάδα δεν κατάφερε να «σπάσει» τη δυσμενή εκτός έδρας παράδοση που έχει κόντρα στους Αθηναίους, οι οποίοι μετράνε 6 σερί επιτυχίες.

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Σάββατο 17 Μαρτίου, 3 μ.μ.: Α.Ε. Κομοτηνής - Πανσερραϊκός (Άνδρες ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Αποστολίδης - Ζηκίδης)

Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης - Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Άνδρες ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Αλεξόπουλος - Πανιτσούδης)

5 μ.μ.: Αμύντας Δάφνης - Ίκαροι (Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Πουρσανίδης Κ. - Πουρσανίδης Γ. - Μάλαμας)

Κυριακή 18 Μαρτίου, 12.30 μ.μ.: Ολυμπιακός Βόλου - Α.Ο.Σ (Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, Κυριακάκης - Κοντογιάννης)

6 μ.μ.: Κομοτηνή - Ορφέας Νέου Σκοπού (Γ' Εθνική Κατηγορία, Καλογερόπουλος - Παργιανόπουλος)

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.photodom.com

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Να «ξορκίσει τον δαίμονα»

Με στόχο το διπλό αναχώρησε σήμερα η αποστολή των Ικάρων για την Αθήνα ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αμύντα Δάφνης.

Οι «κυανοκίτρινοι» προέρχονται από το νικηφόρο αποτέλεσμα με τη Λευκάδα και θέλουν να ξεκινήσουν ένα καινούργιο σερί επιτυχιών μια και το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία. Η αποστολή της ομάδας του Στάθη Καμαράκη αναμένεται να είναι δύσκολη κόντρα στον Αμύντα, ο οποίος έχει την παράδοση υπέρ του στις αναμετρήσεις με τους Ικάρους και παλεύει για την εξασφάλιση της παραμονής.

Οι «κυανοκίτρινοι» θα αγωνισθούν πάνοπλοι, αφού Μαργαρίτης και Μούρτος παρά τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και στο πόδι αντίστοιχα θα δώσουν κανονικά το «παρών» στο ματς.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τελικός για Ορφέα

Ματς καθοριστικής σημασίας είναι αυτό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Κομοτηνή ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ορφέα Ν. Σκοπού. Η νίκη αποτελεί μονόδρομος για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι έχουν εξαπολύσει την τελική τους αντεπίθεση καταδιώκοντας τον Ιωνικό Ιωνίας και τη Δόξα Πεύκων αντίστοιχα.

Στα αγωνιστικά νέα ο Παναγιώτης Σπανός θα στερηθεί ξανά τις υπηρεσίες του Χατζηπέτρου. Ο σέντερ του σερραϊκού συγκροτήματος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση.

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ, ΘΕΣΕΙΣ 1-6, 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Πάλεψε μέχρι τέλους


Πανσερραϊκός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης: 56-64

Δεν τα κατάφερε ο ελλιπής Πανσερραϊκός κόντρα στον ισχυρό Εθνικό γνωρίζοντας την πρώτη ήττα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Με σβηστές μηχανές

Α.Ο.Σ - Πράσινη Γωνιά Τρικάλων: 57-41

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Α.Ο.Σ «καθάρισε» την Πράσινη Γωνιά προσθέτοντας στο ενεργητικό του δυο πολύτιμους βαθμούς.

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Η δόξα στους Ικάρους

Ίκαροι - Δόξα Λευκάδας: 81-70

Την ένατη εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι Ίκαροι, οι οποίοι επιβλήθηκαν της Λευκάδας στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων. Η σερραϊκή ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν καλύτερη από τους νησιώτες και εξασφάλισε δίκαια τους δύο πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Σάββατο 10 Μαρτίου, 3 μ.μ.: Πανσερραϊκός - Εθνικός Αλεξ/πολης (Νέδογλου - Δημάδης, Άνδρες Α' Κατηγορία ΕΚΑΣΑΜΑΘ)

5 μ.μ.: Ίκαροι - Δόξα Λευκάδας (Γεωργιάδης - Πανταζής - Μήτσιου, Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών)

Κυριακή 11 Μαρτίου, 12 μ.μ.: Α.Ο.Σ - Πράσινη Γωνιά Τρικάλων (Τσούλης - Σάκαλης, Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών)

5 μ.μ.: Κομοτηνή - Πανσερραϊκός (Ζηκίδης - Δολγύρας, Έφηβοι ΕΚΑΣΑΜΑΘ)

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επανήλθαν τα χαμόγελα

Η νίκη κόντρα στον Αργοναύτη Καλαμαριάς ήταν βάλσαμο τρόπον τινά για τον Ορφέα, ο οποίος θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για την εξασφάλιση της ανόδου στη Β' Εθνική. Η σερραϊκή ομάδα συνάντησε αρκετές δυσκολίες στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Την Κυριακή δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους καλαθοσφαιριστές που έχουν προβλήματα (Ασημάκης - Χατζηπέτρου) να ξεκουρασθούν ενόψει και του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με την Κομοτηνή στις 18 Μαρτίου.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Ξεκούραστη νίκη για Ρούπελ

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η αναμέτρηση ανάμεσα στο Σιδηρόκαστρο και την Κομοτηνή ύστερα και από την ενημέρωση που είχαν σήμερα οι άνθρωποι του Ρούπελ. Οι Θρακιώτες αποφάσισαν να μη ταξιδέψουν κι έτσι το συγκρότημα του Κώστα Σίσκου θα πάρει τη νίκη στα χαρτιά με σκορ 20-0.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Με καλή ψυχολογία κόντρα στο φαβορί

Τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενήσει αύριο στο ΔΑΚ Σερρών ο Πανσερραϊκός. Το κλίμα στις τάξεις των «λιονταριών» είναι εξαιρετικό ύστερα από τα δύο σερί νικηφόρα αποτελέσματα στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Οι «κόκκινοι» γνωρίζουν τις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι κόντρα στους Θρακιώτες, οι οποίο θεωρούνται ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Από την πλευρά του ο Πανσερραϊκός θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό θέλοντας να αναρριχηθεί ακόμη πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Στα αγωνιστικά νέα ο Λωρίτης θα απουσιάσει από την αυριανή συνάντηση λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολοι είναι οι Παπαδόπουλος - Καραμπέκης.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Δεν καταθέτουν τα όπλα

Τη Δόξα Λευκάδας θα υποδεχθούν το προσεχές Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων οι Ίκαροι. Οι «κυανοκίτρινοι» θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα και να επιστρέψουν εκ νέου στα θετικά αποτελέσματα  προκειμένου να κρατηθούν όσο μπορούν ζωντανοί στο κυνήγι της ανόδου.

Στα αγωνιστικά νέα ο Μούρτος συνεχίζει τις θεραπείες (ταλαιπωρείται από διάστρεμμα δευτέρου βαθμού), αλλά η συμμετοχή του καλαθοσφαιριστή της σερραϊκής ομάδας στο ματς κόντρα στους νησιώτες θεωρείται αμφίβολη τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Στο ίδιο έργο θεατές με... happy end


Ορφέας Ν. Σκοπού - Αργοναύτης Καλαμαριάς: 63-57

Δύσκολη εντός έδρας νίκη σημείωσε ο Ορφέας επί του μαχητικού Αργοναύτη. Οι «ασπρόμαυροι» σε ακόμη ένα παιχνίδι στο γήπεδό τους παρουσίασαν μεταπτώσεις στην απόδοσή τους λαχταρώντας τους φιλάθλους τους.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Παράσταση για έναν ρόλο

Παναθλητικός Συκεών - Α.Ο.Σ: 83-39

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια για το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι του Α.Ο.Σ με τον πρωτοπόρο Παναθλητικό. Οι γηπεδούχες από πρώτο δεκάλεπτο της συνάντησης εξασφάλισαν σημαντικό προβάδισμα (24-6) ανεβάζοντας την τελική διαφορά σε αστρονομικά επίπεδα.

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ (Ε' ΟΜΙΛΟΣ)

Χάθηκε η πρόκριση στις λεπτομέρειες


Ίκαροι - Αστέρας Καβάλας: 50-52

Παιχνίδι «γκραν-γκινιόλ» ήταν αυτό ανάμεσα στους Ικάρους και τον Αστέρα Καβάλας. Αμφότερες οι ομάδες είναι άξιες συγχαρητηρίων για την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το σπουδαίο διπλό και να εξασφαλίζουν έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Να σημειωθεί ότι στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας βρέθηκαν 150 φίλαθλοι (Σερραίοι και Καβαλιώτες), οι οποίοι παρακολούθησαν αρμονικά τη μεγάλη αναμέτρηση χειροκροτώντας στο τέλος τους νεαρούς αθλητές.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Όνειρο ήτανε...




Λαύριο - Ίκαροι: 81-78

Πικρή ήττα γνώρισαν οι Ίκαροι στο Λαύριο από την τοπική ομάδα και η επίτευξη του στόχου της ανόδου έγινε ακόμη πιο δύσκολη υπόθεση για τους «κυανοκίτρινους», από τη στιγμή κιόλας που Ελευσίνα και Απόλλων Πατρών πέρασαν νικηφόρα από Λευκάδα και Δάφνη αντίστοιχα.

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012, 4 μ.μ.: Ίκαροι - Αστέρας Καβάλας (Παίδες ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Νέδογλου - Δημάδης [Ομόνοια])

5 μ.μ.: Λαύριο - Ίκαροι (Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Παναγιώτου - Τσούνας - Χαλαμπαλάκης)

6 μ.μ.: Πανσερραϊκός - Ένωση Καβάλας (Παίδες ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Οικονόμου - Στεφάνου [Ομόνοια])

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012, 12.30 μ.μ.: Παναθλητικός Συκεών - Α.Ο.Σ (Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, Τσόκολης - Γάτα)

3 μ.μ.: Πανσερραϊκός - Κομοτηνή (Έφηβοι ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Δημάδης - Οικονόμου)

6 μ.μ.: Ορφέας Ν. Σκοπού - Αργοναύτης Καλαμαριάς (Γ' Εθνική Κατηγορία, Ελευθεριάδης - Κατρακάρης)

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ)

Κρίνεται η πρόκριση


Ένα πολύ σπουδαίο ματς θα πραγματοποιηθεί αύριο στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας (4 μ.μ.) ανάμεσα στους Ικάρους και τον Αστέρας Καβάλας για το πρωτάθλημα παίδων της Ένωσης. Οι «κυανοκίτρινοι» ποντάροντας στον παράγοντα έδρα θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν το ροζ φύλλο αγώνος που θα τους δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τον ίδιο όμως ακριβώς στόχο έχουν και οι Καβαλιώτες, οι οποίοι επιθυμούν και αυτοί από τη πλευρά τους διακαώς τη νίκη για να συνεχίσουν την φετινή τους πορεία.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αποφασισμένοι για ντεμαράζ

Στην «κόψη του ξυραφιού» βρίσκεται η υπόθεση άνοδος στη Γ' Εθνική, με τον Ορφέα να βλέπει τις πλάτες του Ιωνικού και των Πεύκων αντίστοιχα. Παρόλα αυτά οι «ασπρόμαυροι» δεν πτοούνται και δηλώνουν αποφασισμένοι να εξαπολύσουν την τελική αντεπίθεσης αρχής γενομένης από το εντός των «τειχών» παιχνίδι της Κυριακής με τον Αργοναύτη Καλαμαριάς, προκειμένου να αναρριχηθούν και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η σερραϊκή ομάδα αναμένεται να παραταχθεί πάνοπλη.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Eπικίνδυνη έξοδος

Στο τελικό στάδιο έχει μπει η προετοιμασία των Ικάρων ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με το Λαύριο. Το ματς είναι πολύ σημαντικό για τους «κυανοκίτρινους», οι οποίοι προσπαθούν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για άνοδο. Το σερραϊκό συγκρότημα πρέπει να παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο στο παρκέ, έτσι ώστε να σημειώσει το διπλό κόντρα σ' έναν αξιόμαχο αντίπαλο.

Τότσιος και Μαργαρίτης βρίσκονται σε υψηλό ποσοστό ετοιμότητας ύστερα από τους τραυματισμούς που είχαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Συμεωνίδη - Καμπερίδη.

Στον αντίποδα εξαιρετικά αμφίβολος για τη μεθαυριανή αναμέτρηση είναι ο Σπύρος Μούρτος, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στη χτεσινή προπόνηση.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.ikaroibc.gr