Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δεν κινείται φύλλο

Μεγάλη στασιμότητα επικρατεί στα θέματα του Ορφέα. Η γενική συνέλευση του συλλόγου είναι πιθανό να μη πραγματοποιηθεί, με τον Πρόεδρο της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, κ. Γκαβανόζη να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης και για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Μεταγραφικά και λοιπά ζητήματα θα αργήσουν να ξεκαθαρίσουν.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΝΕΑ

Επιτυχημένο το Sidirokastro Basketball Camp


«Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο basketball camp στο Σιδηρόκαστρο, που ξεκίνησε στις 20 και ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουνίου. Στο camp έλαβαν μέρος 40 παιδιά, αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 7 έως 15 ετών από την περιοχή του Σιδηροκάστρου και της Ηράκλειας, δουλεύοντας πάνω στις βασικές αρχές ατομικής τεχνικής. 

Υπεύθυνος και διοργανωτής αυτής τησ προσπάθειας ήταν ο προπονητής Σίσκος Κωνσταντίνος, που με την βοήθεια προπονητών που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροκάστρου προπόνησαν και δίδαξαν βασικές δεξιότητες και μυστικά της καλαθοσφαίρισης για να βελτιώσουν οι μικροί αθλητές τις επιδόσεις τους.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΝΕΑ

Καρύδας: «Αν ανέβουν οι Ίκαροι θα το σκεφτώ»


Στις Σέρρες βρίσκεται ο Σάκης Καρύδας, ο οποίος άδραξε την ευκαιρία, λόγω και των εθνικών εκλογών, να επισκεφτεί την αγαπημένη του πόλη για να δει τους δικούς του ανθρώπους. Ο ικανότατος γκαρντ ξεκουράζεται ύστερα από τη σεζόν που είχε στην Α1 με τον ΚΑΟΔ αναζητώντας τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ο 32 χρονος καλαθοσφαιριστής όπως αποκάλυψε στο serresbasket έχει στα χέρια του προτάσεις από δύο ομάδες που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα της βόρειας Ευρώπης επιθυμώντας να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Ο Καρύδας δεν παρέλειψε να ρωτήσει τι μέλει γενέσθαι με τους Ικάρους, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή οι «κυανοκίτρινοι» να ανέβουν στην Α1. Σε ερώτηση που του τέθηκε από το serresbasket σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά μετά από χρόνια στο σερραϊκό συγκρότημα εφόσον τα νέα είναι χαρμόσυνα ο Καρύδας ήταν ειλικρινής:

«Αν ανέβουν οι Ίκαροι θα το σκεφτώ».

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Τέλος ο Σίσκος από το Ρούπελ

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της ανδρικής ομάδας του Σιδηροκάστρου ο Κώστας Σίσκος. Ο νεαρός προπονητής δεν τα βρήκε με τη διοίκηση του Ρούπελ και έτσι τερματίσθηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών (επιβεβαίωση ρεπορτάζ serresbasket).

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Σίσκος θα συνεχίσει να προπονεί τους αθλητές των ακαδημιών του Ρούπελ, ενώ αυτές τις ημέρες εποπτεύει το μπασκετικό καμπ που πραγματοποιείται στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροκάστρου με τη συμμετοχή παιδιών τόσο από το Σιδηρόκαστρο, όσο και από την Ηράκλεια.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Ώρα αποφάσεων

Ρευστά παραμένουν τα πράγματα στον Πανσερραϊκό αναφορικά με τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Θέματα όπως αυτά του προπονητή και των παικτών δεν έχουν μπει ακόμη σε μια σειρά. Αποφάσεις για αυτά τα σημαντικά ζητήματα ίσως παρθούν εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ουδέν νεώτερο...

Θολό εξακολουθεί να παραμένει το τοπίο στον Ορφέα ενόψει της νέας σεζόν. Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της ανδρικής ομάδας, κ. Γκαβανόζη και των υπεύθυνων του συλλόγου, αλλά δεν προέκυψε κάτι ουσιαστικό. Πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η γενική συνέλευση του Ορφέα (δεν έχει καθορισθεί ακόμα ημερομηνία), η οποία θα δρομολογήσει εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ.


Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΝΕΑ

3 οn 3 Streetball

Αύριο και μεθαύριο θα λάβει χώρα στα γήπεδα του Ποσειδωνίου στη Θεσσαλονίκη το τουρνουά 3 on 3 Streetball της Gba Academy. Το «παρών» σε αυτή την αθλητική εκδήλωση θα δώσουν και 100 παιδιά από τις Σέρρες, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Δημήτρη Διαμαντίδη, Κώστα Χαραλαμπίδη, Νίκο Χατζηβρέττα, Σοφοκλή Σχορτσανίτη, Κώστα Σλούκα κ.α. Υπεύθυνος οργάνωσης του τουρνουά είναι ο Παναγιώτης Σπανός.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Θέλει δουλειά πολύ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο ''Elpida Resort'' η πρώτη ανοικτή συνέλευση των Ικάρων. Η συμμετοχή δεν μπορεί να κριθεί ως ικανοποιητική, αφού μόνο 25 άτομα έδωσαν το «παρών», στην συντριπτική τους πλειοψηφία άνθρωποι που έχουν σχέση με τους «κυανοκίτρινους». Η συνέλευση διήρκεσε περίπου δυόμισι ώρες και ακούσθηκαν αρκετές ενδιαφέρουσες απόψεις επί των σημαντικών θεμάτων που τέθηκαν για συζήτηση, ενώ συν τοις άλλοις εκλέχθηκε και το νέο Δ.Σ. των Ικάρων.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιστορική στιγμή

Σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο ''Ελπίδα Resort'' θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοικτή συνέλευση των Ικάρων. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια ιστορική στιγμή στα κοινά των «κυανοκίτρινων» και της σερραϊκής καλαθοσφαίρισης γενικότερα, αφού ο μπασκετικός κόσμος των Σερρών θα έχει τη δυνατότητα να ακούσει και παράλληλα να εκφράσει τις δικές του απόψεις γύρω από τη λειτουργία της ομάδας.

Άλλωστε όπως ο ίδιος ο Πρόεδρος των Ικάρων, κ. Αθανασιάδης ανέφερε προ ημερών ο κόσμος (επιχειρηματίες, φορείς, απλοί φίλαθλοι) καλείται να στηρίξει τους «κυανοκίτρινους», οι οποίοι θέλουν και πρέπει να έχουν ένα λαμπρό μέλλον, με το σερραϊκό συγκρότημα να βρίσκεται σε στάση αναμονής για την Α1.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αναβολή κι αναμονή

Για αυτή την εβδομάδα μετατέθηκε, λόγω και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος,  η συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ του Ορφέα, κ. Γκαβανόζη και στους ανθρώπους του πολιτιστικού συλλόγου. Η συνάντηση θεωρείται πολύ σημαντική σχετικά με την πορεία που θα ακολουθήσουν οι «ασπρόμαυροι» τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στα υπόλοιπα νέα, οι μεταβατικές προπονήσεις συνεχίζονται υπό τις οδηγίες του Χρήστου Γκαβανόζη.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα

Ως κρίσιμη μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση στον Ορφέα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το ξεκαθάρισμα στο διοικητικό τοπίο της ομάδας, πράγμα το οποίο αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα (ίσως και μέχρι τέλους της τρέχουσας εβδομάδας). 

Εν συνεχεία θα τρέξουν οι εξελίξεις και στα υπόλοιπα μέτωπα και συγκεκριμένα σε αυτό του προπονητή, των ανανεώσεων, των μεταγραφών και των αποδεσμεύσεων παικτών.