Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΧΕΣ


Καλά Χριστούγεννα!

ΝΕΑ

Σε χριστουγεννιάτικο τουρνουά ο Α.Ο.Σ

Την ευκαιρία να δείξουν ορισμένα δείγματα από το ταλέντο τους θα έχουν οι μικρές αθλήτριες του Α.Ο.Σ, οι οποίες θα λάβουν μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει ο Παναθλητικός Συκεών. Συγκεκριμένα το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμνάστηριο Επταπυργίου «Γεντί Κουλέ» από τις 26 έως τις 28 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή του Παναθλητικού, του Α.Ο.Σ, του Μακεδονικού και της Σταυρούπολης.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ (Α' ΟΜΙΛΟΣ - 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Πρωταθλητής χειμώνα ο Πανσερραϊκός

Το 2012 φεύγει με τον Πανσερραϊκό να είναι στην κορυφή. Ήττες για Σιδηρόκαστρο και Α.Ο.Σ αντίστοιχα.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΙΚΑΡΟΙ

Γιορτή του μπάσκετ
Ίκαροι - ΠΑΟΚ: 65-82

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη σήμερα το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Ικάρους και τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθούν στον σύλλογο «Σερραίες Μανούλες».

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, 5 μ.μ.: Ρούπελ Σιδηροκάστρου - Χρυσούπολη (Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Δημάδης - Οικονόμου)

Αστέρας Καβάλας - Α.Ο.Σ (Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Λαμπρίδης - Μπακάλης) 

6 μ.μ.: Ίκαροι - ΠΑΟΚ (Φιλικός Αγώνας)

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012, 6 μ.μ.: Πανσερραϊκός - Πάνθηρες Καβάλας (Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Δημάδης - Οικονόμου, Κλειστό Γυμναστήριο Ομόνοιας)

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Ματς τετράδας

Ένα πολύ σημαντικό και συνάμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι περιμένει τον Α.Ο.Σ αύριο στην Καβάλα. Οι «πράσινοι» του Σπύρου Ιωαννίδη θα αναμετρηθούν με τον τοπικό Αστέρα. Σε περίπτωση νίκης η σερραϊκή ομάδα θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην τελική τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στο «τριφύλλι».

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)


Αποδεκατισμένο...

Με σοβαρές ελλείψεις θα αγωνισθεί αύριο το Ρούπελ κόντρα στη Χρύσούπολη στη συνάντηση που θα διεξαχθεί στο Σιδηρόκαστρο. Ο Κοσμάς Ιωαννίδης θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μάντζιου, Βεζύρη, Γρεασίδη και Ντούντου. Τα δελτία των 4 καλαθοσφαιριστών βρίσκονται στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ λόγω των όσων έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Καβάλας και το Δοξάτο Δράμας αντίστοιχα. 

Οι άνθρωποι του Ρούπελ δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους σχετικά με τη στάση που τηρεί η Ένωση, μια και ακόμα δεν έχει ανακοινωνωθεί τι μέλει γενέσθαι με την τύχη του αγώνα με το Δοξάτο, όπως επίσης και με τις τιμωρίες των καλαθοσφαιριστών του σερραϊκού συγκροτήματος.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΙΚΑΡΟΙ

Φιλικό ενίσχυσης

Όπως σας είχε ενημερώσει το serresbasket από την περασμένη εβδομάδα οι Ίκαροι θα φιλοξενήσουν στις Σέρρες την ομάδα του ΠΑΟΚ σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα, ο οποίος θα λάβει χώρα το Σάββατο (στις 6 μ.μ.).

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Νίκη - «Οξυγόνο»

 Ορφέας Ν. Σκοπού - Αναγέννηση Φλόγας: 79-57

Έκανε το καθήκον του ο Ορφέας στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φλόγα επιστρέφοντας στο δρόμο των επιτυχιών.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Δεν το πίστεψε...

Παναθλητικός Συκεών - Α.Ο.Σ: 67-50

Δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη ο Α.Ο.Σ γνωρίζοντας την ήττα από τον Παναθλητικό. Η απόδοση του «τριφυλλιού» δεν κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα σε σύγκριση με τα προηγούμενα νικηφόρα παιχνίδια και έτσι ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ, Α' ΟΜΙΛΟΣ - 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Τον «έσφαξαν» με το βαμβάκι

Έσπασε το αήττητο σερί του Πανσερραϊκού στη Χρυσούπολη στην έναρξη του δεύτερου γύρου της διοργάνωσης. Ο Α.Ο.Σ πήρε το ντέρμπι  με το Σιδηρόκαστρο.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Με σβηστές μηχανές

Ίκαροι - Ηράκλειο: 82-67

Δίχως να πιάσουν το μάξιμουμ της απόδοσής τους οι Ίκαροι επιβλήθηκαν του Ηράκλείου αποχαιρετώντας με νίκη το 2012.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Ζωντανή κάλυψη 
 

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, 5 μ.μ.: Ίκαροι - Ηράκλειο (Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Πουρσανίδης - Νικολούλης - Τσιρτσιμάλης)

Α.Ο.Σ - Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Τατούδης - Δημάδης)

Χρυσούπολη - Πανσερραϊκός (Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Κατρακάρης - Ρούκας)

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, 2 μ.μ.: Παναθλητικός Συκεών - Α.Ο.Σ (Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, Μελανίδης - Ντόγκας)

6 μ.μ.: Ορφέας Ν. Σκοπού - Αναγέννηση Φλόγα (Γ' Εθνική Κατηγορία, Κατωτικίδης - Παπανικολάου)

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Πρώτα το Ηράκλειο...μετά γιορτή με ΠΑΟΚ

Ο νικηφόρος αγώνας με τη Νέα Κηφισιά αποτελεί παρελθόν για τους Ικάρους, οι οποίοι έχουν στρέψει την προσοχή τους στη συνάντηση του Σαββάτου με το Ηράκλειο. Η ψυχολογία των καλαθοσφαιριστών του Στάθη Καμαράκη είναι πολύ καλή και θέληση όλων είναι να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2012 με ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν αντίπαλο, ο οποίος παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού και θα έρθει στις Σέρρες για να κάνει τη ζημιά στους «κυανοκίτρινους».

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μονόδρομος η νίκη

Δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα για τον Ορφέα πλην της νίκης στο κρίσιμο εντός έδρας ματς της Κυριακής με την Αναγέννηση Φλόγα. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε οριακό σημείο και πρέπει πάση θυσία να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνος για να πάρουν βαθμολογική ανάσα και να αποχαιρετήσουν το 2012 με ιδανικό τρόπο.

Ο Στράτος Χατζηπέτρου θα ενισχύσει κανονικά τον Ορφέα, ενώ ο Εμμανουήλ απουσιάζει ακόμα στο εξωτερικό και η συμμετοχή του υψηλόσωμου καλαθοσφαιριστή στην αναμέτρηση της Κυριακής δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

 Με τον αέρα του πρωτοπόρου

Ένα πολυ σπουδαίο έκτος έδρας παιχνίδι θα δώσει ο Πανσερραϊκός μεθαύριο κόντρα στην επικίνδυνη Χρυσούπολη. Τα «λιοντάρια» βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα όντας αήττητα και πρωτοπόρα στο πρωτάθλημα. Η σερραϊκή ομάδα θέλει να πετύχει το διπλό, έτσι ώστε να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την οριστική κατάληψη της πρώτης θέσης.

Ο Παναγιώτης Σπανός θα έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του πλην του Γιαβρόπουλου, ο οποιος θα προφυλαχθεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τους «κόκκινους» θα ενισχύσει και ο Νίκος Γεωργιανός που κατάφερε να χαλαρώσει κάπως από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.


Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Στο ρυθμό του ντέρμπι

Δεύτερο σερί τοπικό ντέρμπι έχει μπροστά του ο Α.Ο.Σ, ο οποίος το Σάββατο θα φιλοξενήσει στην έδρα του το Ρούπελ Σιδηροκάστρου. Η ομάδα του εορτάζοντα σήμερα Σπύρου Ιωαννίδη δούλεψε πάνω στις αδυναμίες της στη διακοπή του πρωταθλήματος, έτσι ώστε να κάνει καλό ξεκίνημα στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το ματς με το Ρούπελ κυλάει φυσιολογικά.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Βαρομετρικό χαμηλό


ΧΑΝΘ - Ορφέας Ν. Σκοπού: 79-43

Τη συντριβή γνώρισε ο Ορφέας στη Θεσσαλονίκη από τη ΧΑΝΘ. Οι «ασπρόμαυροι» παρουσιάσθηκαν αγνώριστοι στο παρκέ δίνοντας τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να εξασφαλίσουν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο μεγάλο προβάδισμα.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΙΚΑΡΟΙ - ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)










Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Κατάθεση ψυχής

Ίκαροι - Νέα Κηφισιά: 76-74

Ίκαροι - Ίκαροι - Μαχητές - Νικητές. Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν αυτό ανάμεσα στους «κυανοκίτρινους» και το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Η εξέλιξη του ματς ήταν άκρως συναρπαστική, με τους αθλητές του Στάθη Καμαράκη να καταθέτουν την ψυχή τους στο παρκέ και να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί των Αθηναίων.

ΝΕΑ

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012, 5 μ.μ.: Ίκαροι - Ν. Κηφισιά (Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Γκούμας - Πουρσανίδης - Δεληγιαννίδης)

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012, 6 μ.μ.: ΧΑΝΘ - Ορφέας Ν. Σκοπού (Γ' Εθνική Κατηγορία, Παργιανόπουλος - Ζάχαρης)

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Το ματς της αγωνιστικής

Στο τέλος της έφτασε η προετοιμασία των Ικάρων για το αυριανό σπουδαίο παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά. Οι «κυανοκίτρινοι» θα προσπαθήσουν να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία της αθηναϊκής ομάδας, η οποία βρίσκεται στην κόρυφη του βαθμολογικού πίνακα της Α2 μετρώντας 8 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Το συγκρότημα του Στάθη Καμαράκη θέλει τη συμπαράσταση των φιλάθλων προκειμένου να λυγίσει την αντίσταση των αντιπάλων και να ξεκινήσει ένα καινούργιο νικηφόρο σερί.

Πεχλιβάνης, Γεωργιανός, Κουκάς και Βοϊβατόπουλος δεν θα ενισχύσουν τους «κυανοκίτρινους». Ο αρχηγός των Ικάρων μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ζητήσει μια επιπρόσθετη ιατρική συμβουλή για τον τραυματισμό του στον αριστερό ώμο, ο Γεωργιανός ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ οι δύο τελευταίοι είναι στρατευμένοι.


Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο κυνήγι των βαθμών

Δυο αγώνες απομένουν μέχρι το κλείσιμο του 2012 και ο Ορφέας καλείται να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί προκειμένου να ξεκολλήσει το συντομότερο δυνατό από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν μπροστά τους τον κρίσιμο αγώνα με τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή, με τον Φώτη Κοκολιό να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Γεωργαντζά, αλλά και του Εμμανουήλ, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό.

ΝΕΑ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Α.Ο.Σ

Ένα νέο ξεκίνημα γίνεται φέτος στα τμήματα υποδομής του Α.Ο.Σ. Άνθρωποι του μπάσκετ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις ακαδημίες του σερραϊκού συλλόγου μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις τους στα παιδιά.

Σπύρος Ιωαννίδης, Νίκος Κηρύκος, Ελένη Στεφανίδου, Άγγελος Μπετιχαβάς, Κώστας Σίσκος απαρτίζουν το προπονητικό τιμ του «τριφυλλιού», με τελευταία προσθήκη αυτή του πρώην καλαθοσφαιριστή της Α.Ε.Σ, των Ικάρων, του Αίαντα Ευόσμου, του Ορφέα Νέου Σκοπού και νυν του Πιερικού, Γιώργου Ασημάκη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Σ έχουν μπει νέα πρόσωπα με καινούργιες ιδέες.

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Μαγνητική και χειρουργείο

Πολύ πιο άσχημα δείχνουν να είναι τα πράγματα αναφορικά με τον τραυματισμό του Κώστα Πεχλιβάνη. Ο αρχηγός των Ικάρων εξετάσθηκε από ιατρό και αυτά που άκουσε ο Σερραίος καλαθοσφαιριστής δεν ήταν διόλου ευχάριστα σχετικά με το χρόνο της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση (4-6 μήνες).

Ο 33 χρονος αθλητής προκειμένου να ξεκαθαρίσει 100% η υπόθεσή του θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπει στο χειρουργείο την επόμενη εβδομάδα.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: anexartitos.gr

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Βήμα παραμονής
Α.Ο.Σ - Ηρακλής: 55-45

Σημαντική εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Α.Ο.Σ, ο οποίος έκαμψε με σχετική ευκολία την αντίσταση του Ηρακλή.

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ, Α' ΟΜΙΛΟΣ / 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


Ντέρμπι στα χαρτιά

Ιδανικό φινάλε πρώτου γύρου για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την Ομόνοια. Κωμικοτραγικές καταστάσεις στη Δράμα.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

«Μπλόκο» στην Αμαλιάδα - Σοκ με Πεχλιβάνη
 



 

Κόροιβος Αμαλιάδας - Ίκαροι: 68-64

Στην Αμαλιάδα σταμάτησε το νικηφόρο σερί των 5 αγώνων που μετρούσαν οι «κυανοκίτρινοι» πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με τους Πελοποννήσιους. Η σημερινή όμως ήττα περνάει σε δεύτερη μοίρα για τους Ικάρους ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Πεχλιβάνη.

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012, 5 μ.μ.: Κόροιβος Αμαλιάδας - Ίκαροι (Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Δεσλής - Τσώνος Β. - Τσώνος Μ.)

6 μ.μ.: Α.Ο.Σ - Πανσερραϊκός (Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Τατούδης - Μυσιρλής)

7.30 μ.μ.: Δοξάτο Δράμας - Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Μπακάλης - Μαγκαφάς)


Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012, 12 μ.μ.: Α.Ο.Σ - Ηρακλής (Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, Λαμπρίδης - Μπακάλης)