Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΑ

                             ΑΚΑΔΗΜΙΑ  ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΡΧΗ  ΜΕ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΤΑΡΙ

Έκοψαν την βασιλόπιτα  οι  Ίκαροι στις 2 από τις 3 Ακαδημίες  που διατηρούν στην περιφέρεια του Νομού Σερρών.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Να μην την «ξαναπατήσουν»

Την ουραγό Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσουν οι Ίκαροι το Σάββατο εκτός έδρας. Οι «κυανοκίτρινοι» προέρχονται από το νικηφόρο ματς με τον Αρκαδικό και επιθυμία όλων στις τάξεις της ομάδας είναι η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνος στη συνάντηση με τους Θεσσαλούς.

Το συγκρότημα του Στάθη Καμαράκη καλείται να δείξει την ανωτερότητά του στο παρκέ για να κυλήσουν όλα φυσιολογικά στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και να μη πέσει θύμα δυσάρεστης έκπληξης όπως συνέβη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Από τον μεθαυριανό αγώνα θα απουσιάσει ο Μιλίσεβιτς, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στην γάμπα του αριστερού ποδιού.

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: volosnet.net

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακόμη ένας τελικός

Την Κομοτηνή θα υποδεχθεί τη Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού ο Ορφέας. Οι «ασπρόμαυροι» άφησαν πίσω τους την ήττα από τη Μακάμπη, αφού η αναμέτρηση με τους Θρακιώτες αποτελεί ακόμη έναν τελικό για την ομάδα του Φώτη Κοκολιού.

Στα αγωνιστικά νέα ο Χατζηπέτρου έχει τεθεί νοκ-άουτ εξαιτίας του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο, ενώ ο Καδής μολονότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση λόγω την ενοχλήσεων που έχει στους προσαγωγούς θα ενισχύσει τον Ορφέα.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΕΦΗΒΟΙ)

Αντίστροφη μέτρηση

Σε φουλ ρυθμούς βρίσκεται η προετοιμασία των Ικάρων για το σπουδαίο ματς με την Ασπίδα Ξάνθης. 

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΑ

Κοπή πίτας με εκλεκτές παρουσίες

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Σερρών, μέσα σ’ ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Του πήγαν όλα στραβά

Μακάμπη - Ορφέας Ν. Σκοπού: 79-55

Άνευ όρων παράδοση για τον Ορφέα απόψε στη Θεσσαλονίκη στην αναμέτρηση με τη Μακάμπη. Το σύνολο του Φώτη Κοκολιού δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και γεύτηκε το πικρό ποτήρι της ήττας.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τότσιος non - stop

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει ο ηγέτης των Ικάρων Κώστας Τότσιος. Ο Σερραίος καλαθοσφαιριστής σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σπύρου Βασιλείου (http://tinyurl.com/a37mpg8) με τη χτεσινή του συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό έφτασε τις 316 στην κατηγορία ξεπερνώτας τον Αλέξη Τσαμάτο που μετρούσε 315 παρουσίες.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Έσβησε το όνειρο της ανόδου
 




Ασπίδα 2001 - Πανσερραϊκός: 42-29

Άπραγος έφυγε από την Ξάνθη ο Πανσερραϊκός. Οι «λιονταρίνες» στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος με την Ασπίδα 2001 γνώρισαν την ήττα από τις Θρακιώτισσες, οι οποίες «κλείδωσαν» έτσι την πρωτη θέση και θα διεκδικήσουν την άνοδο σε αγώνες που θα ορισθούν από την ΕΟΚ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ (Α.Ο.Σ - ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΚΕΩΝ)


Μαραγκού: «Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια»

Ακούστε τις πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις που έκαναν στους δημοσιογράφους μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ του Α.ΟΣ. και του Παναθλητικού, η Θάλεια Μαραγκού και η Παναγιώτα Τσαμπούρη.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Κι όμως μπορούσε
Α.Ο.Σ - Παναθλητικός Συκεών: 59-69

Έκλεισε σήμερα η πρώτη φάση του πρωταθλήματος με τον Α.Ο.Σ να ηττάται από τον πρωτοπόρο Παναθλητικό Συκεών στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ - 2η ΦΑΣΗ/1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Δεν τα κατάφερε

Ρούπελ Σιδηροκάστρου - Πάνθηρες Καβάλας: 47-72

Βαριά εντός έδρας ήττα υπέστη το Ρούπελ που ξεκίνησε με το αριστερό τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Η ομάδα του Σιδηροκάστρου αγωνίσθηκε κόντρα στους Πάνθηρες, οι οποίοι πανηγύρισαν το σπουδαίο διπλό.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΠΑΙΔΕΣ - 2η ΦΑΣΗ/5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

«Οδοστρωτήρας»
Πανσερραϊκός - Πάνθηρες Καβάλας: 86-35

Εύκολη εντός έδρας επιτυχία σημείωσε ο Πανσερραϊκός που διέλυσε τους Πάνθηρες. Τα «λιονταράκια» απέκτησαν διαφορά 22 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο (31-9) μετατρέποντας πολύ γρήγορα το ματς σε τυπική διαδικασία.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ - 2η ΦΑΣΗ)

Την «κατασπάραξε»

Πανσερραϊκός - Χρυσούπολη: 75-59

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου εξασφάλισε ο Πανσερραϊκός, ο οποίος στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας λύγισε την αντίσταση της Χρυσούπολης. Η ομάδα του Παναγιώτη Σπανού ήταν ανώτερη από τους Καβαλιώτες φτάνοντας δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Μπήτης - Δαμαλής

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 42-34, 57-49, 75-59

Πανσερραϊκός (Σπανός): Ιακωβίδης 13 (1), Γεωργιανός 6 (2), Παπαδόπουλος 24, Χριστοφορίδης 2, Γκουτζιάς 7, Σουτζόπουλος 18, Γιαβρόπουλος 5, Ζήσκας, Καβαργύρης, Τσινόπουλος, Τεπεκιτζής, Σιουσιουλούδης.

Από την Χρυσούπολη διακρίθηκαν οι: Μαυροσκολίδης 18 (3) και Αποστόλου 12 (4).

* ΠΗΓΗ-ΒΙΝΤΕΟ: www.panserraikara.gr

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Έπαιξαν με τη φωτιά


Ίκαροι - Αρκαδικός: 65-60

Δίχως να θέλξουν με την εμφάνισή τους οι Ίκαροι επικράτησαν του αξιόμαχου Αρκαδικού στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013, 5 μ.μ.: Ίκαροι - Αρκαδικός (Πρωτάθλημα Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Πανταζής - Νικολούλης - Θωμόπουλος)

7 μ.μ.: Πανσερραϊκός - Χρυσούπολη (Δεύτερη Φάση Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Μπήτης - Δαμαλής [Κλειστό Γυμναστήριο Ομόνοιας])

Kυριακή 24 Φεβρουαρίου, 12 μ.μ.: Α.Ο.Σ - Παναθλητικός Συκεών (Πρωτάθλημα Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, Εκιζόγλου - Καλέσης)

3 μ.μ.: Ασπίδα 2001 - Πανσερραϊκός (Πρωτάθλημα Γυναικών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Μπακάλης - Μαγκαφάς)

6 μ.μ.: Μακάμπη - Ορφέας Ν. Σκοπού (Γ΄Εθνική Κατηγορία, Αγορογιάννης - Πιτσίλκας)

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Ώρα Κυπέλλου

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για το ματς Κυπέλλου με τη Χρυσούπολη, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας (7 μ.μ.).

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τελευταία στροφή

Κλείνει η πρώτη φάση του πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή με τον Α.Ο.Σ να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθλητικό Συκεών. Η αποστολή του «τριφυλλιού» είναι δύσκολη κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, αλλά οι «πράσινες» όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και στο μεθαυριανό θα παλέψουν σκληρά για τη νίκη.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προβλήματα...προβλήματα

Με όπλα την άριστη ψυχολογία και την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Ορφέας θα ταξιδέψει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για τη δύσκολη αναμέτρηση με τη Μακάμπη.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα

Να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών επιθυμούν οι Ίκαροι, οι οποίοι το Σάββατο θα υποδεχθούν τον Αρκαδικό στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΠΑΙΔΕΣ, 2η ΦΑΣΗ - 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω

Αστέρας Καβάλας - Πανσερραϊκός: 31-44

Δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες ο Πανσερραϊκός στη συνάντηση με τον Αστέρα στην Καβάλα. Οι «κόκκινοι» εφάρμοσαν το αγωνιστικό τους πλάνο στο παρκέ περιορίζοντας τους γηπεδούχους σε ρόλο κομπάρσου.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ - 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Επιβλητικό φινάλε

Τελείωσε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τον Πανσερραϊκό να σημειώνει επιβλητική νίκη επί του Α.Ο.Σ. Δίχως να αγωνισθεί το Σιδηρόκαστρο πήρε το ματς με το Δοξάτο.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΕΦΗΒΟΙ - ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ/2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Βίοι αντίθετοι

Ίκαροι - Κομοτηνή: 20-0 α.α.
Δίχως να ιδρώσουν οι «κυανοκίτρινοι» εξασφάλισαν το ροζ φύλλο αγώνος, αφού η Κομοτηνή δεν ταξίδεψε στις Σέρρες. Η ομάδα του Στέργιου Ποργιόπουλου παραμένει στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα και μπαίνει πλέον σε ρυθμούς ντέρμπι ενόψει της συνάντησης με την Ασπίδα Ξάνθης.

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΑ

Τότσιος: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος - Άνοδος στην Α1 με τους Ικάρους»

Δηλώσεις στο serresbasket έκανε ο Κώστας Τότσιος, ο οποίος βραβεύθηκε απόψε από την διοίκηση του Ορφέα Ν. Σκοπού στο περιθώριο της συνάντησης των «ασπρόμαυρων» με τους Τιτάνες Δράμας.


* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.neosskoposbc.gr

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


Κοκολιός: «Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο»

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα με τους Τιτάνες Δράμας έκανε ο προπονητής του Ορφέα, Φώτης Κοκολιός.

 


Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Έδειξε... «καρύδια» και ψυχή

Ορφέας Ν. Σκοπού - Τιτάνες Δράμας: 63-57

Την πλέον σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα σημείωσε απόψε ο Ορφέας, ο οποίος λύγισε τη σθεναρή αντίσταση των Τιτάνων στο μεγάλο ντέρμπι της παραμονής. Οι «ασπρόμαυροι» κατόρθωσαν να καλύψουν και την διαφορά της ήττας στο ματς του πρώτου γύρου βγαίνοντας μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα από τη ζώνη του υποβιβασμού.

PRE GAME


Λίγο πριν το τζάμπολ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013, 5 μ.μ.: Πανσερραϊκός - Α.Ο.Σ (Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Δημάδης - Στεφάνου)

6 μ.μ.: Ορφέας Ν. Σκοπού - Τιτάνες Δράμας (Γ' Εθνική Κατηγορία, Τζιβελεκίδου - Τζιοπάνος)

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Φινάλε στην πρώτη φάση

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πέσει η αυλαία της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Στον πρώτο όμιλο τα βλέμματα είναι στραμμένα στο σερραϊκό ντέρμπι μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Α.Ο.Σ. Η συνάντηση παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η μητέρα των  μαχών

Ματς δίχως αύριο φαντάζει αυτό που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού ανάμεσα στον Ορφέα και στους Τιτάνες Δράμας.

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Ανέστησαν τον «πεθαμένο»...

ΟΦΗ - Ίκαροι: 69-66

Δικό τους παιχνίδι απώλεσαν σήμερα οι Ίκαροι στο Βαρδινογιάννειο στο ματς με τον ΟΦΗ χάνοντας πολύτιμο έδαφος στην κούρσα της ανόδου.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΠΑΙΔΕΣ, 2η ΦΑΣΗ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Σαν σε προπόνηση

Πάνθηρες Καβάλας - Πανσερραϊκός: 46-72

Δεν συνάντησε δυσκολίες ο Πανσερραϊκός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Πάνθηρες.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Φόρτσαρε στο τέλος

Πάνθηρες Καβάλας - Πανσερραϊκός: 18-40

Δίχως να εντυπωσιάσει ο Πανσερραϊκός έφυγε νικητής από την Καβάλα επικρατώντας των Πανθήρων.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Πήρε φόρα...

  
Απόλλων Καλαμαριάς - Ορφέας Ν. Σκοπού: 48-56

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Ορφέας στη Θεσσαλονίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Διπλά χαμένος



Ηρακλής - Α.Ο.Σ: 57-46

Δεν στέφθηκε με επιτυχία η προσπάθεια του Α.Ο.Σ στο Ιβανώφειο.

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ - 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

«Έτρεχε» με 100

Εντυπωσιακός ήταν ο Πανσερραϊκός στην αναμέτρηση με το Δοξάτο. Ήττα στην Καβάλα για το ελλιπές Ρούπελ.

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013, 5 μ.μ.: Δοξάτο Δράμας - Πανσερραϊκός (Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Μπακάλης - Τζιβελεκίδου)

Ηρακλής Καβάλας - Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Κατρακάρης - Λαμπρίδης)

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013, 12 μ.μ.: Ηρακλής - Α.Ο.Σ (Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, Καρακώστας - Κοντογιάννης)

4 μ.μ.: ΟΦΗ - Ίκαροι (Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Θεονάς - Μαγκλογιάννης - Σκούτας)

Απόλλων Καλαμαριάς - Ορφέας Ν. Σκοπού (Γ' Εθνική Κατηγορία, Αγορογιάννης - Πιτσίλκας)

Πάνθηρες Καβάλας - Πανσερραϊκός (Πρωτάθλημα Γυναικών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Σαλικίδης - Σπηλιώτης)

* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.photodom.com

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συγκρατημένη αισιοδοξία

Τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο θα αντιμετωπίσει την Κυριακή ο Α.Ο.Σ. Στο «τριφύλλι» υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η νίκη μπορεί να επιτευχθεί επί του «γηραιού», εφόσον η ομάδα πιάσει την απόδοσή της στο παρκέ και εφόσον η διαιτησία σταθεί στο ύψος των περιστάσεων μιας τόσο σημαντικής αναμέτρησης.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις «πράσινες».

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Η μάχη της Κρήτης

Στο τελικό στάδιο έχει μπει η προετοιμασία των Ικάρων για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Να μην επαναπαυθεί

Το νικηφόρο παιχνίδι με τον Μακεδονικό αποτελεί παρελθόν για τον Ορφέα. Οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την παραμονή στην κατηγορία και μπροστά τους έχουν την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Απάντησαν οι Ίκαροι

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγη ώρα το Γραφείο Τύπου των Ικάρων απαντώντας κατ' αυτόν τον τρόπο στη χτεσινή ανακοίνωση της Αγίας Παρασκευής (http://tinyurl.com/aw2ggs3), η οποία εξαπέλυσε βέλη κατά των διαιτητών της αναμέτρησης του περασμένου Σαββάτου εκφράζοντας παράλληλα παράπονα για τη φιλοξενία από πλευράς «κυανοκίτρινων».

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)



Να σας ζήσει!
 
«Μεγάλωσε η οικογένεια στο τμήμα μπάσκετ του Πανσερραϊκού. Πριν ένα μήνα περίπου η σύζυγος του Γιάννη Παπαδόπουλου έφερε στην ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του Πανσερραϊκού, τους εύχονται η κόρη τους να είναι πάντα καλά και να την δουν όπως επιθυμούν»

Σχόλιο από serresbasket: Πολλά συγχαρητήρια!!!

ΝΕΑ

Προς Διονύση Καπινιάρη

- Τα περί διαχωρισμού Σερραίων και μη Σερραίων παικτών από την πλευρά μου όσο αφορά την κριτική αποτελεί ψέμα, αφού δεν γίνονται διακρίσεις μέσω του serresbasket. Άλλωστε υπάρχει αναρτημένο το ρεπορτάζ του αγώνα με την Αγία Παρασκευή.

- Τα περί «κραξίματος» και ότι έτσι χαλάω την προσπάθεια που γίνεται για να μαζευτεί κόσμος στο γήπεδο είναι απλά για γέλια, αφού το serresbasket κάνει διαρκώς ό,τι καλύτερο μπορεί για γεμίζει το γήπεδο (να αναφέρω απλά ότι δόθηκαν και εισιτήρια διαρκείας στο ξεκίνημα της σεζόν).

- Τα περί της διοίκησης δεν με αφορούν.

- Τα περί της επιθυμίας μου να αναλάβω το γραφείο τύπου των Ικάρων κι αυτό αποτελεί ψέμα. Ποτέ δεν παρακάλεσα κανέναν παράγοντα της ομάδας για να πιάσω πόστο.Με την ευκαιρία να ευχηθώ και καλή αρχή στον Κώστα Γκουντούλα.

- Το ότι «σκίζεσαι» στο γήπεδο.... αυτή είναι η δουλειά σου.

- Επίσης, καθ' ύλην αρμόδιος για θέματα αγωνιστικής φιλοσοφίας και τρόπου σκέψης εντός των 4 γραμμών είναι ο προπονητής σου. Όχι εγώ...

-  Είναι η πρώτη φορά που μέσα από το ιστολόγιο απευθύνομαι σε καλαθοσφαιριστή (και υπόσχομαι ότι δεν θα επαναληφθεί), αλλά το να έρχεται παίκτης με ύφος «1000 καρδιναλίων» και να λέει ανακρίβειες αυτό πάει πολύ.

Αντί επιλόγου:



Δούλεψε πιο σκληρά...

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΠΑΙΔΕΣ, 2η ΦΑΣΗ/1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

«Λεοντόκαρδος»...

Πανσερραϊκός - Αστέρας Καβάλας: 60-44

Σαν κεράκι «έλιωσε» ο Αστέρας στο «ηφαίστειο» του κλειστού γυμναστηρίου της Ομόνοιας. Τα «λιονταράκια» του Παναγιώτη Σπανού «κατασπάραξαν» τους Καβαλιώτες ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Ψυχωμένη εμφάνιση

Ορφέας Ν. Σκοπού - Μακεδονικός: 71-68

Σημαντική εντός έδρας επιτυχία σημείωσε ο Ορφέας, ο οποίος υπερκέρασε το εμπόδιο του Μακεδονικού που προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Οι «ασπρόμαυροι» παίζοντας ψυχωμένα έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα παραμένοντας γερά στο «κόλπο» της παραμονής.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΕΦΗΒΟΙ - ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ/1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Τεράστια νίκη

Ασπίδα Ξάνθης - Ίκαροι: 61-62

Μεγάλο διπλό σημείωσε στην Ξάνθη η ομάδα των Ικάρων επί της τοπικής Ασπίδας στο σούπερ ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής της τελικής φάσης στη διοργάνωση των εφήβων.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Στο ρελαντί...

Α.Ο.Σ - Κομοτηνή: 61-33

Ένα εύκολο μεσημέρι είχε ο Α.Ο.Σ στην αναμέτρηση με την ανίσχυρη Κομοτηνή.

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ - 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Χαμογέλασαν όλοι

Το απόλυτο πέτυχαν οι σερραϊκές ομάδες αυτό το Σαββατοκύριακο. Στην κορυφή «σκαρφάλωσε» ξανά ο Πανσερραϊκός.

A2 EΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Πήγε η ψυχή τους στην «Κούλουρη»

Ίκαροι - Αγία Παρασκευή: 74-73

Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση οι Ίκαροι κατόρθωσαν να πάρουν μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Αγία Παρασκευή, η οποία «πούλησε» πολύ ακριβά το «τομάρι» της. Λυπηρά τα όσα έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.