Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΙΚΑΡΟΙ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ/5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Έφτασαν στη πηγή αλλά...

Α.Σ. Καστοριάς - Ίκαροι: 56-51

To ταξίδι των Ικάρων για τη φετινή σεζόν έφτασε στο τέλος του ύστερα από την ήττα που γνώρισαν οι «κυανοκίτρινοι» νωρίτερα από την Καστοριά.

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΙΚΑΡΟΙ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ/4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Να περάσει ο επόμενος

Ίκαροι - Κένταυρος Καλλικράτειας: 67-38

Υγιεινό περίπατο έκαναν σήμερα οι Ίκαροι στην αναμέτρηση με τον Κένταυρο Καλλικράτειας. Οι «κυανοκίτρινοι» χάρη στην εξαιρετική αμυντική τους λειτουργία περιόρισαν σε ρόλο κομπάρσου τους τυπικά φιλοξενούμενους κατακτώντας την τρίτη νίκη στη διοργάνωση.

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΙΚΑΡΟΙ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ/3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Άμυνα «γρανίτης»

 
Φίλιππος Βέροιας - Ίκαροι: 38-65

Με όπλο τη δυνατή άμυνα οι Ίκαροι επικράτησαν του Φίλιππου Βεροίας με χαρακτηριστική άνεση «ζευγαρώνοντας» τις επιτυχίες τους στη διοργάνωση.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ)

Στην Ξάνθη ο Τελικός

Στις 18 του Μάη στο κλειστό γυμναστήριο «Φ. Αμοιρίδης» στην Ξάνθη θα λάβει χώρα ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σύμφωνα με πληροφορίες του www.kavala-sports.gr

Τα «λιοντάρια» θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το τρόπαιο για να γλυκάνουν κάπως την πίκρα τους ύστερα από την απώλεια της ανόδου στη Γ' Εθνική.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΘΕΣΕΙΣ, 5-8/5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Άρχοντας...


 
Α.Ο.Σ - Αστέρας Καβάλας: 55-37

Δίχως να δυσκολευθεί ιδιαίτερα ο Α.Ο.Σ υπερκέρασε το εμπόδιο του Αστέρα Καβάλας. Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους κατακτώντας δικαια το ροζ φύλλο αγώνος.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ, ΘΕΣΕΙΣ 9-12/5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Ήττα - «μαχαιριά»

 




 


Ρούπελ Σιδηροκάστρου - Αρίων Ξάνθης: 69-75

«Φαρμακερή» ήττα υπέστη το Ρούπελ στο Σιδηρόκαστρο από τον Αρίωνα Ξάνθης. Η ομάδα του Κοσμά Ιωαννίδη είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της στοιχείο που εκμεταλεύθηκε ο Αρίωνας, ο οποίος πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη. Ύστερα από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα το Ρούπελ υποβιβάζεται στην καινούργια Α2 Κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ (βάσει της νέας αναδιάρθρωσης).

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ, ΘΕΣΕΙΣ 1-4/5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


 «Μαύρο» Πάσχα...


Ασπίδα Ξάνθης - Πανσερραϊκός: 75-63

Στο πλέον καθοριστικό παιχνίδι της φετινής περιόδου ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε στην Ξάνθη από την Ασπίδα, η οποία εξασφάλισε και την υπέρ της διαφορά δίνοντας στα «λιοντάρια» τελειωτικό χτύπημα αναφορικά με την υπόθεση της ανόδου στη Γ' Εθνική.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

«Μαρτύριο»...

Ίκαροι - Λαύριο: 62-63

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ολοκληρώσανε οι Ίκαροι τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Οι «κυανοκίτρινοι» κάνοντας αγγαρεία κόντρα στο Λαύριο γνώρισαν την ήττα από τους Αθηναίους στην εκπνοή του ματς.

ΝΕΑ

Ίκαροι - Λαύριο

 
Σάββατο 27 Απριλίου 2013, 5 μ.μ.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΙΚΑΡΟΙ (ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ/1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Νικηφόρα πρεμιέρα





Ίκαροι - Άγιος Νέστορας Τρικάλων: 57-43


Με το δεξί ξεκίνησαν  τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος οι Ίκαροι.

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Παρασκευή 26 Aπριλίου 2013, 7.45 μ.μ.: Ίκαροι - Άγιος Νέστορας Τρικάλων (Προκριματική Φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων [Νεάπολη - Θεσσαλονίκη])

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

Δυο βήματα μακριά από τη Γ' Εθνική βρίσκεται ο Πανσερραϊκός, ο οποίος αύριο θα ταξιδέψει στην Ξάνθη για την καθοριστική αναμέτρηση με την Ασπίδα.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Τελευταία παράσταση

Το Λαύριο θα φιλοξενήσουν οι Ίκαροι το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Οι «κυανοκίτρινοι» θα παλέψουν για την κατάκτηση της νίκης στο τελευταίο ματς της φετινής σεζόν θέλοντας να χαροποιήσουν και τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο.

Ο Στάθης Καμαράκης θα στερηθεί των υπηρεσιών των Τότσιου και Κουκά.

ΙΚΑΡΟΙ (ΕΦΗΒΟΙ)

Έτοιμοι για όλα οι πρωταθλητές

Ήγγικεν η ώρα για το εφηβικό τμήμα των Ικάρων, το οποίο θα δώσει το «παρών» στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη (Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης) από αύριο έως τη Μεγάλη Τρίτη.

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Κακό φινάλε

Ορφέας Ν. Σκοπού - Πευκοχώρι: 46-81

Εντός έδρας συντριβή υπέστη ο Ορφέας από το Πευκοχώρι στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ο αγώνας είχε εξ' αρχής μονόπλευρο ενδιαφερόν, αφού οι Χαλκιδικιώτες ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να πανηγυρίσουν την άνοδό τους στη Β' Εθνική.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ, ΘΕΣΕΙΣ 9-12/4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Λύγισε στην επανάληψη

 
Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης - Ρούπελ Σιδηροκάστρου: 79-58

Δεν τα κατάφερε στην Αλεξανδρoύπολη το Σιδηρόκαστρο απέναντι στην Ολυμπιάδα. Το Ρούπελ ταξίδεψε στην πρωτεύουσα του Έβρου με μόλις 6 παίκτες στην αποστολή γεγονός που στοίχισε στο σερραϊκό συγκρότημα.

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Σαν στο σπίτι τους



 
Παγκράτι - Ίκαροι: 70-84

Παρά τις σημαντικές ελλείψεις (Τότσιος - Κουκάς) οι Ίκαροι επικράτησαν του Παγκρατίου εκτός έδρας, δείχνοντας ότι στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς αισθάνονται σαν στο σπίτι τους συνεχίζοντας την ευνοϊκή παράδοση που έχουν με τους «ροσονέρι» στα παιχνίδια που γίνονται στην Αθήνα.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ, ΘΕΣΕΙΣ 5-8/4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Νικηφόρο πέρασμα


Α.Ε. Κομοτηνής - Α.Ο.Σ: 60-67

Μεγάλο διπλό σημείωσε στην Κομοτηνή ο Α.Ο.Σ. Η ομάδα του Σπύρου Ιωαννίδη παρά την απουσία του βασικού Καραμπατζιάκη έπιασε πολύ καλή απόδοση στο παρκέ φεύγοντας νικήτρια από την πόλη της Θράκης.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ, ΘΕΣΕΙΣ 1-4/4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Ο λάκος των «λεόντων»

Πανσερραϊκός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης: 84-68

Ποιο ντέρμπι; Ο Πανσερραϊκός μετέτρεψε το παιχνίδι με τον Εθνικό σε παράσταση για έναν ρόλο εξασφαλίζοντας το σπουδαίο ροζ φύλλο αγώνος. Τα «λιοντάρια» είναι μόνα πρώτα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά οι «κόκκινοι» απώλεσαν μοναδική ευκαιρία να «καθαρίσουν» τους Θρακιώτες, οι οποίοι κράτησαν το +19 από το ματς του πρώτου γύρου.

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Σάββατο 20 Απριλίου 2013, 4 μ.μ.: Πανσερραϊκός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ [Θέσεις 1-4, Κλειστό Γυμναστήριο Ομόνοιας] Μπήτης - Δαμαλής)

Α.Ε. Κομοτηνής - Α.Ο.Σ (Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ [Θέσεις 5-8] Αποστολίδης - Ζηκίδης)

5 μ.μ.: Παγκράτι - Ίκαροι (Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Aναστόπουλος - Παπαγιαννόπουλος - Σιώκας)

Κυριακή 21 Απριλίου 2013,  4 μ.μ.: Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης - Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ [Θέσεις 9-12] Αποστολίδης - Παπαγεωργίου)

6 μ.μ.: Ορφέας Ν. Σκοπού - Πευκοχώρι (Γ' Εθνική Κατηγορία, Συμεωνίδης - Σιταρίδης)

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΝΕΑ

Τουρνουά Μπάσκετ 3x3

Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ είναι αυτό που έρχεται για την πόλη των Σερρών, αφού αύριο και μεθαύριο θα λάβει χώρα στην πλατεία Ελευθερίας η εκδήλωση μπάσκετ 3x3 για αγόρια και κορίτσια δημοτικού-γυμνασίου.

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Το ματς της χρονιάς 

Ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. 

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Να συνεχίσουν την παράδοση

Για την Αθήνα θα αναχωρήσει αύριο η αποστολή των Ικάρων, μια και οι «κυανοκίτρινοι» θα κοντραρισθούν με το Παγκράτι το Σάββατο.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ψυχολογία υπό του μηδενός

Απογοήτευση, στενοχώρια και κατήφεια επικρατούν στους κόλπους του Ορφέα ύστερα από την καταδικαστική ήττα από την Αγία Βαρβάρα.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΙΚΑΡΟΙ (ΕΦΗΒΟΙ)

Ανεβάζουν στροφές

Στους ρυθμούς της προκριματικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος βρίσκονται οι Ίκαροι. Οι πρωταθλητές της ΕΚΑΣΑΜΑΘ έχουν μπροστά τους μια μεγάλη πρόκληση και θα προσπαθήσουν να αποδείξουν στο παρκέ ότι η φετινή τους εξαιρετική πορεία δεν είναι τυχαία.

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Συννεφιασμένη Κυριακή

Αγία Βαρβάρα - Ορφέας Ν. Σκοπού: 70-69

Κατάθεση ψυχής έκανε ο Ορφέας στην Καβάλα στο παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα, αλλά οι «ασπρόμαυροι» γνώρισαν πικρή ήττα στο πιο καθοριστικό ματς της φετινής σεζόν και σε συνδύασμο με τα υπόλοιπα αποτελέσματα  η σερραϊκή ομάδα υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΠΑΙΔΕΣ - ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ/5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Με ψηλά το κεφάλι
Πανσερραϊκός - Ένωση Καβάλας: 57-51

Αντίο με νίκη είπε στη φετινή διοργάνωση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Πανσερραϊκός. Οι «κόκκινοι» κέρδισαν την Ένωση Καβάλας τερματίζοντας στη τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ)

Έτοιμος για κούπα
Πανσερραϊκός - Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης: 77-59

Την ευκαιρία να κατακτήσει το Κύπελλο της Ένωσης θα έχει ο Πανσερραϊκός, ο οποίος επικράτησε της Ολυμπιάδας στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό του θεσμού εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερη έδρα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Τους «έσφαξαν»...

Ίκαροι - Τρίκαλα: 80-90

Παιχνίδι με άγρια ομορφιά και μεγάλο σασπένς ήταν αυτό ανάμεσα στους Ικάρους και στα Τρίκαλα. Οι Σερραίοι ηττήθηκαν από τους Θεσσαλούς, με τους διαιτητές να εξελίσσονται σε αρνητικούς πρωταγωνιστές.

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Σάββατο 13 Απριλίου 2013, 5 μ.μ.: Ίκαροι - Τρίκαλα (Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Γκούμας - Πουρσανίδης - Δεληγιαννίδης)

6 μ.μ.: Πανσερραϊκός - Ολυμπιάδα Αλεξ/πολης (ΕΚΑΣΑΜΑΘ Κύπελλο Ανδρών Ημιτελική Φάση, Νέδογλου - Τσακιρίδης)

Κυριακή 14 Απριλίου 2013, 6 μ.μ.: Αγία Βαρβάρα Καβάλας - Ορφέας Ν. Σκοπού (Γ΄Εθνική Κατηγορία, Τζιβελεκίδου - Τσοκόλης)


ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)


Ώρα Κυπέλλου

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης. Οι «κόκκινοι» είναι το φαβορί για την κατάκτηση της νίκης και την εξασφάλιση της πρόκρισης στον τελικό του θεσμού.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Για τη φανέλα

Τα Τρίκαλα θα φιλοξενήσουν το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων οι Ίκαροι.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι κόποι μιας χρονιάς

Παιχνίδι δίχως γυρισμό είναι αυτό που θα δώσει ο Ορφέας την Κυριακή στην Καβάλα με την Αγία Βαρβάρα. Οι «ασπρόμαυροι» θα παίξουν τους κόπους μιας χρονιάς και καλούνται να επιδείξουν τεράστια αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα προκειμένου να φύγουν νικητές από το γήπεδο για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους ζωντανές για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδες είναι σκληρές και το μάτι των αθλητών του Φώτη Κοκολιού «γυαλίζει» για το διπλό.

Πλήν του τραυματία Χατζηπέτρου δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα στη σερραϊκή ομάδα.

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΠΑΙΔΕΣ, ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ/4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Έσβησε το όνειρο
Αρίων Ξάνθης - Πανσερραϊκός: 58-50

«Ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες διατηρούσε ο Πανσερραϊκός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έβαλε η ήττα από τον Αρίωνα το βράδυ του Σαββάτου στην Ξάνθη.

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Σαν σε προπόνηση

Ορφέας Ν. Σκοπού - Νέος Μαρμαράς: 69-51

Δεν δυσκολεύθηκε ο Ορφέας να κάμψει την αντίσταση του «ουραγού» Νέου Μαρμαρά στη συνάντηση που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ, ΘΕΣΕΙΣ 9-12/3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Έσπασε η γκίνια

Ηρακλής Καβάλας - Ρούπελ Σιδηροκάστρου: 67-72

Την πρώτη νίκη στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος σημείωσε το Σιδηρόκαστρο που επικράτησε του Ηρακλή στην Καβάλα.

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Επέστρεψαν στις νίκες





Ηράκλειο - Ίκαροι: 73-81

Επανήλθαν στο δρόμο των επιτυχιών οι Ίκαροι, οι οποίοι δεν χαρίστηκαν στο Ηράκλειο που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού σημειώνοντας το διπλό στην Κρήτη.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ, ΘΕΣΕΙΣ 5-8/3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Έμεινε απο δυνάμεις
 Φιλία Ορεστιάδας - Α.Ο.Σ: 62-46

Δεν άντεξε ο Α.Ο.Σ στην Ορεστιάδα γνωρίζοντας δεύτερη σερί ήττα. Το «τριφύλλι» ήταν καλό στο πρώτο μέρος της συνάντησης (31-30), αλλά στην εξέλιξη του αγώνα το σερραϊκό συγκρότημα δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Φιλίας, η οποία πήρε και ορισμένα ευνοϊκά σφυρίγματα.