Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Αποφασίζει ο Πρόεδρος

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του προπονητή στους Ικάρους. Ο Πρόεδρος των «κυανοκίτρινων», Άρης Αθανασιάδης προσπαθεί να ζυγίσει με ακρίβεια όλα τα δεδομένα σύμφωνα και με το μπάτζετ που θα έχει η ομάδα την καινούργια σεζόν προκειμένου οι Ίκαροι να έχουν έναν αξιόλογο «τιμονιέρη» στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2.

Να σημειωθεί ότι από πλευράς διοίκησης του σερραϊκού συλλόγου διαψεύδονται τα δημοσιεύματα που αφορούν συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους τονίζοντας ότι αυτά αποτελούν παιχνίδια των μάνατζερ.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Κύκλος επαφών

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και στον Α.Ο.Σ έχουν ξεκινήσει κάποιες επαφές με καλαθοσφαιριστές ενόψει της καινούργιας σεζόν.

Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι το «τριφύλλι» να παρουσιασθεί ανταγωνιστικό στο νέο πρωτάθλημα και αναμένεται ενίσχυση του ρόστερ δίχως όμως να έχουν διαρρεύσουν μέχρι στιγμής ονόματα παικτών για ευνόητους λόγους.

Περισσότερα νέα και επίσημες ανακοινώσεις όσο αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα πιθανότατα θα υπάρξουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΝΕΑ



Οι Ίκαροι παίζουν ποδόσφαιρο!

«Το Σάββατο 1 Ιουνίου η ομάδα μπάσκετ των Ικάρων και οι ακαδημίες της, σας προσκαλούν σε ένα διαφορετικό event, με σκοπό οι νέοι αθλητές να γνωριστούν με την ιδέα των «κυανοκίτρινων», παίζοντας όμως, όχι μπάσκετ, αλλά ποδόσφαιρο!

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΝΕΑ



Ανασκόπηση σεζόν 2012-2013

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των σερραϊκών ομάδων για τη φετινή σεζόν μετά και το χτεσινό παιχνίδι του Πανσερραϊκού.

Το serresbasket επιχείρησε να κάνει μια μίνι ανασκόπηση της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 σε σχέση με την παρουσία των σερραϊκών συλλόγων στις διοργανώσεις της καλαθοσφαίρισης.

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ)

Το σήκωσε...

Πανσερραϊκός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης: 80-68

Την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ένωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του πανηγυρίζει ο Πανσερραϊκός, ο οποίος μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι κατόρθωσε να λυγίσει την αντίσταση του Εθνικού.

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

PRE GAME



Λίγο πριν το τζάμπολ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013, 6 μ.μ.: Πανσερραϊκός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Τελικός Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Κλειστό Γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» [Ξάνθη], Μπήτης - Ξενικάκης)

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ)

Αντίστροφη μέτρηση

Ένα 24 ωρο έμεινε για το τζάμπολ στον τελικό του Κυπέλλου της Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» στην Ξάνθη μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΝΕΑ

Μια πρώτη εκτίμηση

Πραγματοποιήθηκε προχτές η συνάντηση μεταξύ των διοικούντων των Ικάρων. Οι παράγοντες των «κυανοκίτρινων» συζήτησαν αναφορικά με τα ζωτικά θέματα της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει στο άμεσο μέλλον και νέα συγκέντρωση.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΝΕΑ

 
Αξιέπαινη προσπάθεια αλλά...

Τρεις αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα έλαβαν χώρα σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων Ψυχικής Υγείας Νομού Σερρών.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Στιγμές χαράς για τα παιδιά των Ικάρων

Το Σαββάτο 18/5/2013 η Ακαδημία των Ικάρων με 100 παιδιά φιλοξενήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ)

Ανεβλήθη ο Τελικός

Στις 25 του Μάη και όχι αύριο όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου της Ένωσης στην Ξάνθη μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Αιτία της αναβολής της σπουδαίας αναμέτρησης είναι η διεξαγωγή ειδικών αγώνων στην πόλη της Ξάνθης με την παρουσία της Εθνικής Ομάδας Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών.

ΝΕΑ


Τουρνουά Εργαζομένων Καλαθοσφαίρισης

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Τουρνουά Εργαζομένων Καλαθοσφαίρισης του Δήμου Σερρών θα πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ



Δεν κινείται φύλλο

Στασιμότητα επικρατεί στους Ικάρους αναφορικά με τα ζητήματα του προπονητή και του ρόστερ.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Πορεύεται με Κοκολιό

Για ακόμη μια σεζόν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ορφέα Νέου Σκοπού ο Φώτης Κοκολιός.

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ, ΘΕΣΕΙΣ 9-12/6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

«Έκλεψαν» τις εντυπώσεις οι πιτσιρικάδες

Ρούπελ Σιδηροκάστρου - Ηρακλής Καβάλας: 79-85

Με ήττα αποχαιρέτισε το φετινό πρωτάθλημα το Ρούπελ. Η ομάδα του Κοσμά Ιωαννίδη έχασε στο Σιδηρόκαστρο από τον Ηρακλή σε ένα ματς που κρίθηκε στην παράταση.

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ, ΘΕΣΕΙΣ 5-8/6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Ιδανικό φινάλε

Α.Ο.Σ - Φιλία Ορεστιάδας: 20-0 α.α.

Σχόλιο από serresbasket: Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Α.Ο.Σ για τη φετινή αξιόλογη πορεία στη διοργάνωση και ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον Σπύρο Ιωαννίδη που κατάφερε να «χτίσει» μια αξιόμαχη ομάδα «στο πι και φι».

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ, ΘΕΣΕΙΣ 1-4/6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Έκανε το καθήκον του
Χρυσούπολη - Πανσερραϊκός: 60-72

Νίκη γοήτρου σημείωσε ο Πανσερραϊκός στη Χρυσούπολη στην αναμέτρηση με τους Καβαλιώτες. Τα «λιοντάρια» αν και παρατάχθηκαν στο παρκέ με απουσίες (Ιακωβίδης, Σιουσιουλούδης, Τσινόπουλος, Σουτζόπουλος), εν τούτοις κατάφεραν να εξασφαλίζουν το ροζ φύλλο αγώνος.

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Σάββατο 11 Μαΐου 2013, 6 μ.μ.: Χρυσούπολη - Πανσερραϊκός (Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Θέσεις 1-4, Δαμαλής - Λαμπρίδης)

Κυριακή 12 Μαΐου 2013, 4 μ.μ.: Ρούπελ Σιδηροκάστρου - Ηρακλής Καβάλας (Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Θέσεις 9-12, Νέδογλου - Τσακιρίδης)

- ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.photodom.com


Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Πέφτει η αυλαία στο πρωτάθλημα

Ολοκληρώνεται το φετινό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο Πανσερραϊκός θα ταξιδέψει αύριο στη Χρυσούπολη για το αδιάφορο ματς κόντρα στην τοπική ομάδα. Το Ρούπελ θα φιλοξενήσει την Κυριακή στο Σιδηρόκαστρο τον Ηρακλή Καβάλας σε ένα παιχνίδι δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, ενώ τυχερός είναι ο Α.Ο.Σ μια και η Φιλία Ορεστιάδας δεν θα ταξιδέψει στις Σέρρες και οι «πράσινοι» θα πάρουν τον αγώνα στα χαρτιά.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εν αναμονή των εξελίξεων

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι αθλητές του Ορφέα ύστερα από τις διακοπές του Πάσχα. Οι υπεύθυνοι της ομάδας κοιτάζουν ήδη την επόμενη μέρα των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι θα παλέψουν στο τοπικό πρωτάθλημα με στόχο την άμεση επάνοδό τους στις εθνικές κατηγορίες.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Πασχαλινό «δώρο»

Μέσα στις άγιες ημέρες του ΠΑΣΧΑ η ΕΟΚ έκανε ένα «δώρο» στους Ικάρους ανακοινώνοντας την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 μήνα στον Πρόεδρο των «κυανοκίτρινων», κ. Αθανασιάδη και την ποινή της επίπληξης στον σερραϊκό σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας έχει ως εξής:

«Το πρωτοβάθμιο μονομελές δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΚ, επέβαλλε τις εξής ποινές: Για τον αγώνα ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών-Αίολος Τρικάλων, την ποινή επίπληξης για το γηπεδούχο σωματείο και την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα μήνα του προέδρου του, Άρη Αθανασιάδη». 

Σχόλιο από serresbasket: «Μπράβο» στην ΕΟΚ.

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΕΥΧΕΣ


Τo serresbasket εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους τους επισκέπτες-αναγνώστες του.