Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Προχειροδουλειές...

Ανέκρουσε πρύμναν η ΕΟΚ ύστερα από τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τις τοπικές Ενώσεις αναφορικά με την απόφαση που έλαβε προ λίγων ημερών η Ομοσπονδία για τη μη απευθείας άνοδο των πρωταθλητών.

Έτσι λοιπόν τη σεζόν 2013-2014 η ομάδα που καταλάβει την πρώτη θέση στην Α1 κατηγορία της ΕΚΑΣΑΜΑΘ θα προβιβασθεί αυτομάτως στη Γ' Εθνική.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Τέλος στην απευθείας άνοδο

Μια σημαντική αλλαγή, η οποία σχετίζεται με την πρωταθλήτρια ομάδα της Α1, θα τεθεί σε εφαρμογή άμεσα ύστερα και από τις αποφάσεις που έλαβε η ΕΟΚ.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Πρόγραμμα Κοινωνικής Μέριμνας

Μια νέα δράση, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια προγράμματος κοινωνικής μέριμνας, βρίσκεται στα «σκαριά» από τους Ικάρους. Οι «κυανοκίτρινοι» στοχεύουν στην οικοδόμηση μιας αμφίδρομης ευεργετικής σχέσης με τον σερραϊκό επιχειρηματικό κόσμο προς όφελος του συλλόγου, της τοπικής κοινωνίας, αλλά και των ανθρώπων που στηρίζουν ενεργά τους Ικάρους.

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Αγάπη...διαρκείας

Κυκλοφόρησε το τηλεοπτικό σποτ των Ικάρων για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, τα οποία θα τιμώνται 50 και 100 ευρώ, με πρωταγωνιστή τον καινούργιο προπονητή των «κυανοκίτρινων», Νίκο Οικονόμου.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Υποχώρηση από πλευράς ΕΚΑΣΑΜΑΘ;

Διόλου απίθανο δεν είναι το σενάριο της διατήρησης της ενιαίας κατηγορίας στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ ύστερα από την άνοδο και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη Γ' Εθνική  (επωφελήθηκαν οι Θρακιώτες από τον προβιβασμό της Ελευθερούπολης στη Β' Εθνική) σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα σωματεία.

Η Ένωση έδωσε διορία μέχρι τις 15 Αυγούστου για δηλώσεις συμμετοχής κι ανάλογα με τον αριθμό θα αποφασίσει πώς θα γίνει το πρωτάθλημα βάσει του ρεπορτάζ του www.kavala-sports.gr.


Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Ο Συμεωνίδης και οι άλλοι...

Παίκτης των Ικάρων και για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Φίλιππος Συμεωνίδης. Ο 33 χρονος Σερραίος σέντερ σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ από αθηναϊκές μπασκετικές ιστοσελίδες (basketblog.gr, basketworld.gr) συμφώνησε να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και να ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνουν οι «κυανοκίτρινοι» στο νέο πρωτάθλημα.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Τότσιος: «Έκλεισε ο κύκλος μου στους Ικάρους»

Η τρίτη αποχώρηση Σερραίου καλαθοσφαιριστή είναι γεγονός στους Ικάρους και μάλιστα είναι η πιο τρανταχή απ' όλες από τη στιγμή που ο λόγος γίνεται για τον ηγέτη των «κυανοκίτρινων» και αρχισκόρερ της Α2 Κώστα Τότσιο. Το τελευταίο 24ωρο κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες ότι ο 35 χρονος καλαθοσφαιριστής θα συνεχίσει αλλού την καρίερα του και το serresbasket εποικοινώνησε σήμερα με τον χαρισματικό αθλητή.

ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις της θερινής σχολής διαιτησίας από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Νομού Σερρών. Στη διαδικασία που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Σερρών συμμετείχαν 12 υπόψηφιοι διαιτητές, οι οποίοι περιμένουν τώρα την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ



Οικονόμου: «Ήρθα για να κάνω πρωταθλητισμό»

Αθανασιάδης: «Να παίξουν δικά μας παιδιά στους Ικάρους»

Περίπου 45 λεπτά διήρκεσε η συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η διοίκηση των Ικάρων στα πλαίσια της οποίας έγινε και η παρουσίαση του καινούργιου προπονητή των «κυανοκίτρινων», κ. Νίκου Οικονόμου.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ



 








Απρόσμενες αποχωρήσεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες του serresbasket παρελθόν αποτελούν από τους Ικάρους ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας Κώστας Πεχλιβάνης και ο Σταύρος Ιωσηφίδης. Οι δύο Σερραίοι καλαθοσφαιριστές που τίμησαν όλα αυτά τα χρόνια την «κυανοκίτρινη» φανέλα αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τους Ικάρους.

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Μια ανάσα από Καβαργύρη

Κοντά στην πραγματοποίηση της πρώτης του μεταγραφής βρίσκεται ο Ορφέας ύστερα από τις ανανεώσεις που έγιναν το περασμένο χρονικό διάστημα

Συγκεκριμένα, την «ασπρόμαυρη» φανέλα θα φορέσει ο Φώτης Καβαργύρης. Ο νεαρός σμολ-φόργουορντ με θητεία στον Πανσερραϊκό τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτησή του από τον Ορφέα.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Την Πέμπτη τα σπουδαία

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το γραφείο Τύπου των Ικάρων γνωστοποιώντας ότι η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή των «κυανοκίτρινων» Νίκου Οικονόμου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 6 μ.μ. σε αίθουσα του ξενοδοχείου ''Philippos Xenia''.

Η εκδήλωση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού τόσο ο τεχνικός της σερραϊκής ομάδας, όσο και οι διοικούντες θα κληθούν να απαντήσουν σε σημαντικά ερωτήματα.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

«Άκρα του τάφου σιωπή»

Απόλυτη ηρεμία επικρατεί στους Ικάρους σε μια εποχή όμως που θα έπρεπε να υπάρχει «οργασμός» όσο αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας ύστερα και από τον ερχομό του Νίκου Οικονόμου στις Σέρρες.

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΝΕΑ

Στο «κλαμπ» των παντρεμένων ο αρχηγός

Τέλος στην εργένικη ζωή έβαλε ο Κώστας Πεχλιβάνης, ο οποίος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Αλεξία Καγιογλίδου. Η τελετή έλαβε χώρα χτες το απόγευμα στον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής του αρχηγού των Ικάρων, στη Νέα Ζίχνη Σερρών.

Σχόλιο από serresbasket: Βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους.

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΝΕΑ

Από τη θεωρία στην πράξη

Συνεχίζονται τα εντατικά μαθήματα της θερινής σχολής διαιτησίας καλαθοσφαίρισης Νομού Σερρών, με τους υποψήφιους διαιτητές να μπαίνουν στο γήπεδο και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας διδασκόμενοι τους κανονισμούς και σε πρακτικό επίπεδο από τους κ. Δραγκίογλου και κ. Νέδογλου.

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΝΕΑ

Οι Ίκαροι παίζουν παντού

Την Κυριακή 30 Ιουνίου ολοκληρώθηκε και το δεύτερο 3Χ3 streetbasket που διοργάνωσε ο Π.Σ.Α.Κ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών), μαζί με την Ε.Ο.Κ. (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης), το οποίο διοργανώθηκε στην Ελευσίνα ενώ είχε προηγηθεί το πρώτο 3Χ3 streetbasket στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 22-23 Ιουνίου.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Εν αναμονή των εκλογών

Οι εκλογές που θα λάβουν χώρα στο Σιδηρόκαστρο το αργότερο την επόμενη εβδομάδα θα σηματοδοτήσουν εξελίξεις στην ομάδα του Ρούπελ. Το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει από την εκλογική διαδικασία θα κληθεί να πάρει κρίσιμες αποφάσεις αναφορικά με το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Έγινε το «μπαμ»

Εδώ και αρκετές ημέρες το serresbasket σας είχε προϊδεάσει για τις μεταγραφικές «βόμβες» του Α.Ο.Σ, ο οποίος έχει βάλει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν.

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Μπαράζ ανανεώσεων

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά συνολικά 8 παίκτες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ορφέα. Ειδικότερα οι: Σουλούγκας, Καδής, Χατζηπέτρου, Τεβετζίδης, Κατσικάς, Τσανάκας, Ντίκογλου και Καρακώστας θα συνεχίσουν να φοράνε την ασπρόμαυρη φανέλα.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μεταγραφών συνέχεια

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του Α.Ο.Σ και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες στα «πράσινα» ντύθηκαν οι: Πετρούλα Τόγα (20 ετών, θέση: 2-3, επέστρεψε στο «τριφύλλι» μετά από 1 χρόνο και το πέρασμά της από τους Τιτάνες Δράμας, απεκτήθη με ελευθέρας) και  Πρόικου (19 ετών, θέση: 2-3-4, ήρθε από τον Φ.Ο. Αριδαίας).

ΝΕΑ

Ξεκίνησαν τα μαθήματα

Ξεκίνησαν τα μαθήματα της σχολής διαιτησίας καλαθοσφαίρισης. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Νομού Σερρών, κ. Δραγκίογλου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό καλωσορίζοντας τους 20 συμμετέχοντες.