Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έχοντας ήδη συμπληρώσει 5 χρόνια ζωής το serresbasket ακολουθώντας αυτόνομη και οικονομικά ανεξάρτητη πορεία λήφθηκε η απόφαση από τον διαχειριστή του ιστολογίου για την εγκατάσταση της επιλογής δωρεάς από τους επισκέπτες-αναγνώστες μέσω του δημοφιλούς Paypal.

Στη δεξιά στήλη του ιστολογίου υπάρχει πλέον το κουμπί ''donate'' (κάτω από τον τίτλο ''Δωρεές'') και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει ό,τι θέλει ως κατά κάποιο τρόπο ανταπόδοση για τη δωρεάν ενημέρωση που προσφέρει όλο αυτό το διάστημα το serresbasket μη βασιζόμενο σε διαφημίσεις.

Πατώντας στο κουμπί ''donate'' μεταφέρεσθε στην ασφαλή ιστοσελίδα του Paypal και εκεί η δωρεά μπορεί να γίνει είτε άμεσα μέσω του λογαριασμού Paypal, είτε με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας (κάτω αριστερά στην ιστοσελίδα πατάτε στο ''continue'' και συμπληρώνετε εν συνεχεία τα απαραίτητα στοιχεία).

Serresbasket

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)



 
 
Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι

Πανσερραϊκός - Α.Ο.Σ: 57-73

Φιλική νίκη επί του Πανσερραϊκού σημείωσε το απόγευμα στο ΔΑΚ Σερρών ο Α.Ο.Σ. Βασίλης Χρυσανθίδης και Σπύρος Ιωαννίδης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τις ομάδες τους.

Από τα «λιοντάρια» ξεχώρισαν οι Χατζής (21 π.) και Γκουτζιάς (11 π.), ενώ από τον Α.Ο.Σ πρώτοι σκόρερ ήταν οι Κηπουρός (16 π.) και Παπαδόπουλος Γιάννης (15π.).

Τα δεκάλεπτα: 17-24, 32-42 (ημ.), 40-59, 57-73

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Α' ΦΑΣΗ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


 Άτυχος...

Ολυμπιακός Βόλου - Α.Ο.Σ: 55-50

Πάλεψε ο Α.Ο.Σ στον Βόλο, αλλά δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα από τον τοπικό Ολυμπιακό αποχαιρετώντας έτσι τον θεσμό του Κυπέλλου.

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, 2 μ.μ.: Ολυμπιακός Βόλου - Α.Ο.Σ (Α' Φάση - 2η Αγωνιστική Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικων, Καρακώστας - Ξέρας)

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Άνοιξε η αυλαία

Τζάμπολ στα πρωταθλήματα παίδων, εφήβων και κοριτσιών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ είχαμε σήμερα με τους αθλητές και τις αθλήτριες των σερραϊκών ομάδων να δείχνουν πτυχές από το ταλέντο τους στο γήπεδο.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έτοιμος για την πρόκριση

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Α.Ο.Σ για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Νίκος Κηρύκος θα έχει όλες τις αθλήτριες στη διαθεσή του πλην της Κουζάλη μια και εκκρεμεί ακόμα η έκδοση του δελτίου της Κύπριας καλαθοσφαιρίστριας.

Το κλίμα στις τάξεις του «τριφυλλιού» είναι πολύ καλό και οι «πράσινες» θα προσπαθήσουν να κάνουν το διπλό για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Φιλική ταλαιπωρία

Ίκαροι - Καβάλα: 47-52

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας οι Ίκαροι ηττήθηκαν στις Σέρρες από την Καβάλα στα πλαίσια φιλικής αναμέτρησης.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)


Νέο φιλικό τεστ

Καινούργιο φιλικό τεστ περιμένει τον Πανσερραϊκό. Τα «λιοντάρια» θα φιλοξενήσουν το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Σερρών (στις 6) τον συμπολίτη Α.Ο.Σ. Το ματς αναμένεται να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα δοκιμασία για αμφότερες τις ομάδες.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ)

Τζάμπολ στα τμήματα υποδομής

Στη «μάχη» του φετινού πρωταθλήματος ρίχνονται το προσεχές Σαββατοκύριακο οι σερραϊκές ομάδες στις διοργανώσεις παίδων, εφήβων και κοριτσιών.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Προβλήματα...

Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στον Φώτη Κοκολιό τα προβλήματα με τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν οι ψηλοί του Ορφέα. Οι «πύργοι» των «ασπρόμαυρων» δεν γυμνάζονται κανονικά γεγονός που δημιουργεί μια αναστάτωση στα σχέδια και στον προγραμματισμό του τεχνικού της σερραϊκής ομάδας.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Ήττα στην Καβάλα

Φιλική ήττα υπέστησαν στην Καβάλα από την τοπική ομάδα οι Ίκαροι. Να σημειωθεί ότι οι «κυανοκίτρινοι» θα τεθούν αντιμέτωποι εκ νέου με τους «μπλε» το προσεχές Σάββατο στο ΔΑΚ Σερρών (1 μ.μ.).

Τα δεκάλεπτα: 23-18, 37-26 (ημ.), 48-39, 70-52

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Έκλεισαν Λυμπερόπουλο

Παίκτης των Ικάρων είναι ο Χρήστος Λυμπερόπουλος. Ο 25 χρονος γκαρντ με θητεία σε Λαύριο, Αρκαδικό και Νέα Κηφισιά συμφώνησε να έρθει στις Σέρρες και να ενισχύσει τους «κυανοκίτρινους» στο φετινό πρωτάθλημα της Α2. Η ομάδα του Νίκου Οικονόμου πρόσθεσε στο δυναμικό της έναν καλαθοσφαιριστή που γνωρίζει καλά την κατηγορία και αναμένεται να προσφέρει σημαντική βοήθεια στον οργανωτικό τομέα.

Σήμερα το απόγευμα οι Ίκαροι θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με την Καβάλα εκτός έδρας.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΑ

Συγκέντρωση διαιτητών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση παλιών και νέων διαιτητών στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων ενόψει της έναρξης της καινούργιας σεζόν.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Νομού Σερρών, κ. Δραγκίογλου ενημέρωσε τα μέλη για το σεμινάριο της Αρχαίας Ολυμπίας, για τους κανονισμούς, ενώ όλοι μαζί παρακολούθησαν το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών μεταξύ του Α.Ο.Σ και της Ολύμπια Λάρισας που αποτέλεσε ένα χρήσιμο μάθημα ιδιαίτερα για τους διαιτητές που θα πάρουν φέτος το «βάπτισμα του πυρός».

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)





Ανώτεροι οι «ασπρόμαυροι»

Πανσερραϊκός - Ορφέας Ν. Σκοπού: 61-73

Όντας καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο ο Ορφέας επικράτησε στις Σέρρες του Πανσερραϊκού στα πλαίσια φιλικής συνάντησης που έλαβε χώρα χτες το απόγευμα στο ΔΑΚ Σερρών.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Α' ΦΑΣΗ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Πύρρειος νίκη
Α.Ο.Σ - Ολύμπια Λάρισας: 49-48

Την πρόκριση στο νήμα εξασφάλισε ο Α.Ο.Σ, ο οποίος κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Ολύμπιας Λάρισας σε μια αναμέτρηση «θρίλερ».

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013, 2 μ.μ.: Α.Ο.Σ - Ολυμπιάδα Λάρισας (Α' Φάση - 1η Αγωνιστική Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών, Λαμπρίδης - Μπακάλης)

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Διπρόσωπος

Ασπίδα Ξάνθης - Α.Ο.Σ: 72-45

Παρουσιάζοντας δύο διαφορετικά πρόσωπα στην αναμέτρηση με την Ασπίδα ο Α.Ο.Σ ηττήθηκε στην Ξάνθη από την τοπική ομάδα.

Οι «πράσινοι» του Σπύρου Ιωαννίδη ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο της συνάντησης (σκορ 30-30), αλλά στην επανάληψη οι αθλητές της σερραϊκής ομάδας υπέπεσαν σε αρκετά λάθη με τον παράγοντα κούραση να παίζει τον δικό του ρόλο στον αγώνα και τους γηπεδούχους να εξασφαλίζουν εύκολα τη φιλική νίκη.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Με σκαμπανεβάσματα

Ίκαροι - Ελευθερούπολη: 79-72

Έχοντας μεταπτώσεις στην απόδοσή τους οι Ίκαροι κέρδισαν την Ελευθερούπολη (ομάδα Β' Εθνικής που άφησε θετικές εντυπώσεις) στο ΔΑΚ Σερρών.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΑΦΙΕΡΩΜΑ)



Η «ναυαρχίδα» του Συλλόγου

38 χρόνια ζωής μετράει ο Αθλητικός Όμιλος Σερρών. Ένας σύλλογος με παρουσία και διακρίσεις σε μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Ταξίδι στην Ξάνθη

Στην Ξάνθη θα ταξιδέψει αύριο ο Α.Ο.Σ σε ανταπόδοση της επίσκεψης που πραγματοποίησε το προηγούμεο Σάββατο στις Σέρρες η Ασπίδα. Οι ομάδες θα δώσουν φιλικό αγώνα στην πόλη της Θράκης. Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 5.30 μ.μ.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Προσπάθεια αναδιοργάνωσης

Σε φάση ανασύνταξης βρίσκεται το Ρούπελ Σιδηροκάστρου. Ο υποβιβασμός της περσινής περιόδου στοίχισε στη σερραϊκή ομάδα, η οποία φέτος θα λάβει μέρος στην Α2 κατηγορία. Ο τεχνικός του Ρούπελ Κοσμάς Ιωαννίδης κάνει προσπάθειες μαζί με τους παίκτες του μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις προκειμένου το «οχυρό» να είναι έτοιμο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 3 του Νοέμβρη αν και οι δυσκολίες παραμένουν.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Νίκη στα σημεία

Ο Ορφέας ήταν ο νικητής στη φιλική αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Σκοπού. Οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν το ματς, αλλά οι «κόκκινοι» ήταν αυτοί που έθελξαν με την εμφάνισή τους, βγάζοντας περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο και δείχνοντας μεγαλύτερη διάθεση για μπάσκετ.

Οι δυο ομάδες θα ξαναπαίξουν το Σάββατο στο ΔΑΚ Σέρρων (ώρα έναρξης της συνάντησης 6 μ.μ.).

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 37-36 (ημ.), 53-51, 68-65

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Φιλικών συνέχεια

Τον Αργοναύτη Καλαμαριάς (ομάδα Β' Εθνικής) αντιμετώπισαν σήμερα οι Ίκαροι στο Ιβανώφειο στα πλαίσια του τουρνουά «Μαυροσκούφεια». Η ομάδα του Νίκου Οικονόμου εξασφάλισε τη νίκη με 71-63. Τους «κυανοκίτρινους» δεν ενίσχυσε ο τραυματίας Σταμπουλης, ο οποίος αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων από την επόμενη εβδομάδα.

Κατά πάσα πιθανότητα οι Ίκαροι θα δώσουν ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι το προσεχές Σάββατο με την Ελευθερούπολη εντός έδρας (4 μ.μ. το τζάμπολ).

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Φιλικό ντέρμπι

Τον Πανσερραϊκό θα υποδεχθεί σήμερα στο Νέο Σκοπό ο Ορφέας. Το φιλικό ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα. Φώτης Κοκολιός και Βασίλης Χρυσανθίδης αναμένεται να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα στο παρκέ.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Παρόντες στα Μαυροσκούφεια

Ο αγώνας του Κυπέλλου με το Ψυχικό ανήκει στο παρελθόν για τους Ικάρους, οι οποίοι συνεχίζουν τις δυνατές προπονήσεις ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος τον επόμενο μήνα. Στα πλαίσια της φετινής προετοιμασίας οι «κυανοκίτρινοι» θα δώσουν ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι που είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα του γνωστού τουρνουά των «Μαυροσκουφείων».

Η ομάδα του Νίκου Οικονόμου θα αντιμετωπίσει μεθαύριο τον Αργοναύτη Καλαμαριάς στις 5 μ.μ. στο Ιβανώφειο.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Φιλικό συμπερασμάτων

Ξεδιπλώνοντας κατά διαστήματα κάποιες πτυχές του ταλέντου τους τα «λιονταράκια» του Βασίλη Χρυσανθίδη γνώρισαν εντός έδρας ήττα από τον Πρωταθλητή Ελλάδος Άρη Θεσσαλονίκης στη φιλική αναμέτρηση των εφηβικών τμημάτων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο παρκέ φτάνοντας εύκολα στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Νέδογλου - Δαρνάκας

Τα δεκάλεπτα: 8-23, 19-37 (ημ.), 37-54, 50-71

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Δείγμα θετικό

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στα εθνικά πρωταθλήματος ο Α.Ο.Σ επικράτησε της Ασπίδας Ξάνθης με 52-51 στο φιλικό παιχνίδι που έλαβε χώρα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας.

Το ματς ήταν ντέρμπι και στα 40 λεπτά με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να χαρίζει τη νίκη στους «πράσινους» με τετράποντο (τρίποντο+φάουλ) στο τέλος.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ (Α' ΦΑΣΗ - 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Ο δύσκολος ανήφορος

Ίκαροι - Ψυχικό: 64-79

Ήττα - αποκλεισμό γνώρισαν σήμερα οι Ίκαροι από το Ψυχικό στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων. Βέβαια, το κακό είναι μικρό για τους «κυανοκίτρινους», οι οποίοι επιθυμούν να είναι έτοιμοι στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 σε λιγότερο από έναν μήνα.

ΝΕΑ





Ζωντανή ενημέρωση (5 μ.μ.)

PRE GAME

Λίγο πριν το τζάμπολ

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013, 5 μ.μ.: Ίκαροι - Ψυχικό (Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών, Α' Φαση - 1η αγωνιστική, Πουρσανίδης - Πανταζής - Τζήμα)

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Πρώτο τεστ με Ασπίδα

Την Ασπίδα Ξάνθης ομάδα Γ' Εθνικής θα φιλοξενήσει αύριο στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας ο Α.Ο.Σ. Το φιλικό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5.30 μ.μ. και θα δώσει την ευκαιρία στους αθλητές της σερραϊκής ομάδας να «ξεμπουκώσουν» από τις δυνατές καθημερινές προπονήσεις του σταδίου της προετοιμασίας.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Φιλικό με Άρη

Τον πρωταθλητή Άρη θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Κυριακής (12 μ.μ.) ο Πανσερραϊκός στο ΔΑΚ Σερρών στα πλαίσια φιλικής αναμέτρησης μεταξύ των δύο συλλόγων. Η εφηβική ομάδα των «λιονταριών» θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της κόντρα στην αντίστοιχη των «κίτρινων».

Οι «κόκκινοι» μια μέρα νωρίτερα θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για να αγωνισθούν κόντρα στον Μαντουλίδη.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Ημέρα κληρώσεων

Ημέρα κληρώσεων ήταν για τις διοργανώσεις της ΕΚΑΣΑΜΑΘ η σημερινή. Οι κληρώσεις πραγματοποιήθηκαν στην έδρα της Ένωσης στην Κομοτηνή.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

Επισήμως Πεχλιβάνης

Όπως πρώτο είχε γράψει το serresbasket στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της περασμένης Δευτέρας ο Κώστα Πεχλιβάνης αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ορφέα Ν. Σκοπού.

Οι «ασπρόμαυροι» εξέδωσαν ανακοίνωση για τη συγκεκριμένη κίνηση.

«Την μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του πραγματοποίησε ο Ορφέας με την απόκτηση του Κώστα Πεχλιβάνη .
 
Τα λόγια είναι περιττά για έναν τέτοιο αθλητή, η παρουσία και μόνο του οποίου με την φανέλα του Ορφέα αποτελεί τεράστια τιμή για το σύλλογο .
     
Απολαύστε τον ....».


* ΦΩΤΟ-ΠΗΓΗ: www.neosskoposbc.gr

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


Άλλη κλάση

Ίκαροι - Κοζούφ Γκεβγκέλιτσα: 50-83

Βαριά εντός έδρας ήττα, η οποία μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη για το μέλλον, υπέστησαν χτες οι Ίκαροι στο ΔΑΚ Σερρών από τη δευτεραθλήτρια ομάδα των Σκοπίων, Κοζούφ Γκεβγκέλιτσα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς ανώτεροι στο παρκέ ανεβάζοντας τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης.

Να σημειωθεί ότι από πλευράς «κυανοκίτρινων» δεν αγωνίσθηκαν οι Σταμπουλής (τραυματίας), Συμεωνίδης (προφυλάχθηκε για το μεθαυριανό ματς του Κυπέλλου με το Ψυχικό) και Μαυροκεφαλίδης.

Διαιτητές: Μπήτης - Ξενικάκης

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 28-40 (ημ.), 36-68, 50-83

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Παρελθόν ο Ελευθερίου

Πολύ σύντομο απεδείχθη το πέρασμα του Ραφαήλ Ελευθερίου από τους Ικάρους. Ο νεαρός Κύπριος καλαθοσφαιριστής που ήρθε δανεικός στους «κυανοκίτρινους» από τον Μαντουλίδη αποδεσμεύθηκε από τη σερραϊκή ομάδα καθότι καταλάμβανε θέση κοινοτικού, την οποία πήρε τελικά ο Ούγγρος σέντερ Γκεόργκι Κίντερ.

Στα υπόλοιπα νέα το σύνολο του Νίκου Οικονόμου θα λάβει μέρος στο γνωστό τουρνουά «Μαυροσκούφεια» που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ιβανώφειο από τις 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του Ηρακλή, του ΠΑΟΚ, του ΚΑΟΔ, της Καβάλας, του Ερμή Λαγκαδά, της ΧΑΝΘ, του Αίαντα Ευόσμου, του Αργοναύτη Καλαμαριάς, των Μαχητών Πεύκων και της Κοζούφ Γεβγέλιτσα από τα Σκόπια (η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΚΑΟΔ θα γίνει στο PAOK SPORTS ARENA).

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Δίχως ταυτότητα

Ίκαροι - Στρατώνι: 60-58

Μπορεί να κέρδισαν σήμερα οι Ίκαροι το Στρατώνι, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων.

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

 Με τη βοήθεια του Θεού

Τελέσθηκε πριν λίγη ώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας ο αγιασμός της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Α.Ο.Σ για την καινούργια σεζόν. Προπονητής και παίκτες έλαβαν θερμές ευχές από τον ιερέα για υγεία και επιτυχίες.

ΝΕΑ

Αγιασμός για καλή αγωνιστική χρονιά

Στις 8 το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας θα πραγματοποιηθεί αγιασμός για τα αγωνιστικά τμήματα του Α.Ο.Σ.

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ

Εντός έδρας φιλικά

Τα πρώτα φιλικά παιχνίδια εντός των «τειχών» θα δώσουν οι Ίκαροι. Σήμερα στις 6 μ.μ. οι «κυανοκίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν το Στρατώνι, ενώ αύριο την ίδια ώρα το σερραϊκό συγκρότημα θα «κοντραρισθεί» με ομάδα από τα Σκόπια.

ΝΕΑ

12 νέοι διαιτητές

12 καινούργιες «σφυρίχτρες» προστέθηκαν στο έμψυχο δυναμικό του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Νομού Σερρών ύστερα από τις εξετάσεις της 6ης Ιουλίου. Ο λόγος για τους:

Αλευρά Κωνσταντίνο, Αναστασιάδη Νικόλαο, Καρυπίδη Ιωάννη, Κολοκυθά Δημήτριο, Κουμλιάλη Δημήτριο, Μανδέλα Μιχαήλ, Μπαλανίκα Νικόλαο, Νέδογλου Ζαφείριο, Πεΐκου Μαρία, Ρέκλου Φωτεινή, Σαμαρά Χρήστο, Σπυριάδη Σπυρίδων.

Σχόλιο από serresbasket: «Καλοφωτισμένοι»...

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ


 Κίντερ «έκπληξη»

Τον 25 χρονο Ούγγρο σεντερ Γκιόργκι Κίντερ απέκτησαν οι Ίκαροι. Ο ξένος καλαθοσφαιριστής ύψους 2.13 ήρθε στην Ελλάδα πριν από 2 εβδομάδες με σκοπό να δοκιμασθεί από τον Ηρακλή, αλλά τελικά οι «κυανόλευκοι» δεν έκλεισαν τον παίκτη και οι άνθρωποι των «κυανοκίτρινων» αποφάσισαν να κινηθούν γρήγορα συμφωνώντας με τον αθλητή.