Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

- Πεχλιβάνης: «Το φαβορί θα φανεί στο γήπεδο»

Σε φουλ ρυθμούς διεξάγονται οι προπονήσεις του Ορφέα ενόψει του σπουδαίου μεθαυριανού αγώνα ενάντια στον Α.Ο.Σ.

Οι «ασπρόμαυροι» επιθυμούν διακαώς να κατακτήσουν το Κύπελλο και να σημειώσουν το νταμπλ.

Το serresbasket επικοινώνησε με τον «μπομπέρ» του Ορφέα, Κώστα Πεχλιβάνη ζητώντας την άποψή του για τον τελικό του Σαββάτου.

- Μετά από την επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα το Σάββατο σας περιμένει ο τελικός του Κυπέλλου με τον Α.Ο.Σ. Το σερραϊκό ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Πιστεύεις ότι αποτελείτε το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου έχοντας κερδίσει ήδη 2 φορές τους αντιπάλους σας στη φετινή σεζόν;

- Κ.Π.: «Σίγουρα είμαστε το μεγάλο φαβορί για την αναμέτρηση αυτή αλλά αυτό θα φανεί μεσα στο γήπεδο. Εξάλλου ο Α.Ο.Σ ειναι η καλυτερη ομαδα που αντιμετωπίσαμε στο πρωταθλημα και αυτό το δείχνει η τελική βαθμολογία. Προετοιμαζόμαστε γι'αυτό όλη την εβδομάδα και πιστεύω να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

- Που πιστεύεις ότι θα κριθεί ο αγώνας;

- K.Π.: «Τέτοιου είδους αγωνες κρίνονται στο πάθος, την αποφασιστικότητα και την συγκέντρωση. Ελπίζω η ομάδα μου να έχει όλα αυτά και να φύγουμε νικητές».

- Αποτελεί για εσένα έξτρα πρόκληση το παιχνίδι του Σαββάτου μια και στη καριέρα σου δεν έχεις πανηγυρίσει κατάκτηση κυπέλλου;

- Κ.Π.: «Σίγουρα αποτελεί κίνητρο. Ένας τελικός είναι τελικός άσχετα εάν ειναι στο τοπικό ή εάν κρίνεται μια άνοδος. Θα θέλαμε η χρόνια να κλείσει ιδανικά με την κατάκτηση του κυπέλλου μιας που ήδη είμαστε και πρωταθλητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: