Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΑΝΔΡΕΣ)

- Κηπουρός: «Ψυχολογία, άμυνα κι αντοχή»

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου ο Α.Ο.Σ θα δώσει το «παρών» σε τελικό Κυπέλλου. Οι «πράσινοι» θα αναμετρηθούν το προσεχές Σάββατο με τον Ορφέα Νέου Σκοπού στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, με το «τριφύλλι» -βάσει προγνωστικών- να αποτελεί το αουτσάιντερ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ενόψει της σπουδαίας σερραϊκής «μονομαχίας» το serresbasket έθεσε δύο ερωτήματα σε έναν παίκτη του Α.Ο.Σ που διακρίνεται για τον ηγετικό του χαρακτήρα, τον Χρήστο Κηπουρό.

- Χρήστο πιστεύεις ότι είστε ικανοί να κατακτήσετε το Κύπελλο αγωνιζόμενοι κόντρα στον αήττητο πρωταθλητή;

- Χ.Κ.: «Καταρχήν να δώσω συγχαρητηρία στον Ορφέα για την αδιαμφισβήτητα άξια κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό μαρτυράει και το γεγονός ότι το κατέκτησαν αήττητοι. 

Από την άλλη το Κύπελλο είναι ένας άλλος θεσμός. Σίγουρα ο Σκοπός είναι μια ομάδα πιο ποιοτική από εμάς, αλλά στο ένα ματς όλα γίνονται. Αυτό άλλωστε έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν».

- Ποια στοιχεία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα;

- Χ.Κ.: «Προσωπική μου άποψη για τα στοιχεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση είναι πρώτα απ' όλα η ψυχολογία. Ο Α.Ο.Σ είναι μια ομάδα από παιδιά χωρίς πολλές παραστάσεις. Έτσι αν ξεκινήσουμε καλά το παιχνίδι στην άμυνα και αντέξουμε στην κούραση λόγω λιγότερων λύσεων τότε μπορεί και να κάνουμε το θαύμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: